15 предупредителни знака, че той ще е трагедия в леглото

Когато срещнеш нов мъж, обикновено дискретно хвърляш поглед към големината на обувките му или се мъчиш да установиш дали показалецът му е колкото средния пръст... А всъщност е много добра идея да следиш за следните предупредителни знаци
15 предупредителни знака, че той ще е трагедия в леглото

Когато срещнеш нов мъж, обикновено дискретно хвърляш поглед към големината на обувките му или се мъчиш да установиш дали показалецът му е колкото средния пръст... А всъщност е много добра идея да следиш за следните предупредителни знаци, които вещаят бъдещи неприятни изненади в леглото, нямащи нищо общо с размера на някои негови анатомични части

1 Под плътния шлейф парфюм, чиято концентрация е в състояние да гътне и слон, се носи една друга миризма...

2 Той гордо обяснява, че истинските пичове влагат парите си в кръчми, а не в презервативи.

3 Със сигурност има повече гел на главата си от теб и... чакай, чакай, това оформени вежди ли са?!

4 Твърди, че е страхотен танцьор, направо невероятен! А на дансинга се клати в някакъв ритъм, който явно звучи само в неговата глава.

5 Толкова държи да те убеди, че разполага с пари, че в един момент започваш да се чудиш дали това не идва да компенсира нещо...

6 Имаш чувството, че през цялото време говори не на теб, а на деколтето ти. Като от време на време, за разнообразие, оказва внимание и на преминаващите къси поли. Този мъж жена не е ли виждал?

7 Редовно харесва във фейсбук групи от типа: "Що да се мОрим да правим секс, като можем кротко и с кеф да седим и да си пием."

8 Бърза пръв да мине през вратата, пръв да поръча, пръв да влезе в таксито, с една дума винаги да е пръв.

9 Някой му е казал, че използването на език е синоним на страст. И той дава всичко от себе си, рискувайки да те задуши и удави.

10 Във всеки спор държи да е отгоре. Каквото и да става, да е на неговата.

11 Искрено вярва, че няма смисъл да се мъчи излишно да усвоява нови знания и умения (на тия години тепърва?!), когато има неща, които вече си ги знае и може. Уви, това се отнася и за еротичната му техника.

12 Той е универсален киселяк. Нищо не му върви, никой не го оценява, никой не го обича и изобщо животът е гадна работа. Пич, къде ти отиде самочувствието?

13 Говори непрекъснато за секс. А куче, което много лае...

14 Всяка втора дума му е реплика от някакъв филм. Липсата на въображение не обещава супер страстни нощи.

15 И накрая: не спира да ти обяснява колко е добър в леглото!

ключови думи:
знаци секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април