Събудете страстта само в рамките на 2 минути

За по-добри взаимоотношения и секс
Събудете страстта само в рамките на 2 минути

Искате ли да възпламените страстта помежду си?

То обезателно трябва да използвате съвременен трик, който ще ви отнеме не повече от 2 минути. А именно: споделете романтичните си мисли в писмо, което изпратете на електронната поща на любимата си половинка.

Дори и да сте заедно вкъщи, ако сте съсредоточени върху нещо свое, гледане на телевизия, говорене по телефона или проверяване на конкретни новини по Интернет, то не е задължително да търсите тема за разговор, а просто излейте чувствата си в писмо. След което го изпратете и продължете да се занимавате с обичаното.

1634344Thinkstock/Guliver

Според група изследователи от Университета в Индиана хората, които умеят да пишат сладки послания, които небрежно оставят на различни места в дома или пишат романтични писма до любимия си, подобряват в пъти комуникацията помежду си и в същото време разпалват страстта помежду си.

Например можете да споделите за какъв секс мечтаете в момента, като определите среща в спалнята, банята, коридора или дивана в хола. Важното е да дадете воля на фантазията си и да сте готова да скочите в обятията на любимия, в мига в който той се озове до вас.

Истината е, че така ще си спечелите един необуздан секс, който ще донесе наслада и на двама ви. В същото време ще разчупите рутината, на която обикновено се поддавате в почивните дни.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април