Готино упражнение за ръце

Откраднато от бокса
Готино упражнение за ръце

Искрено се чудим на себе си - толкова бързо се зарибяваме по разни неща, че направо не е за вярване! Още по-впечатляващ е фактът, че можем да се похвалим с наистина задоволително постоянство.

За щастие, новата ни мания е съвсем безопасна и здравословна. Това, което наистина много искаме, е да се сдобием със здрави, добре оформени и красиви ръце. Но лесно ли се постигат хубави горни крайници... ;(

Тъкмо, когато сме на път да загубим част от пословичното си упорство, попадаме на това прекрасно упражнение от бокса, което американският фитнес инструктор Кейси Съливън демонстрира удивително добре във видеото горе.

Тъй като сме сигурни, че и вие ще се влюбите във въпросното движение, ви предлагаме да го правим заедно. Гарантираме ви, че благодарение на него, и вашите ръце ще изглеждат секси и стегнати. Готови?

  • Впрегнете цялата сила на въображението си и си представете, че от стената виси малка, симпатична боксова круша.

  • Стиснете в юмрук дясната ръка, вдигнете лакътя нагоре (на нивото на брадичката). Сега започнете да изпълнявате бързи кръгове във въздуха, от китката. Ще усетите истински прилив на енергия в мускулите на раменете и даже – в тези на гърба. Правете движението около минута, като през цялото време не отлепяйте поглед от крушата.

  • След това продължете същото движение за около 30 секунди, но с двете ръце, по средата. Междувременно, може леко да свиете краката в коленете и да пружинирате с тях. Не изпускайте крушата, ей!

  • Накрая повторете същото движение само с лявата ръка, отново за минута. Да, сигурно ще ви бъде по-трудно, поради факта, че рядко я използвате. Но ще се справите. Сигурни сме.

Самата Кейси признава, че въпросното упражнение е доста уморително. Но тя обещава, че ако го правите поне три пъти в седмицата, то ще ви позволи да се радвате на страхотни резултати. А тук открийте още едно, откраднато от бокса, добро движение. Отново за... секси ръце+гръб.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април