Когато старите кухненските съдове се превърнат в саксии

Интересен начин за разнообразяване на декора у дома
Когато старите кухненските съдове се превърнат в саксии

Понеже вярваме, че сте съвестни градинари, предполагаме, че вече отдавна сте прибрали любимите си цветя на топло, вкъщи. Не ги поливате прекалено често (е, не се нуждаят толкова силно от хидратация както през лятото, а някои от тях дори заспиват зимен сън), имат достатъчен достъп до слънце и се чувстват повече от прекрасно. Супер!

Сега можете да помислите и за по-разнообразното им представяне. Ето ви една идея: защо не ги преместите от скучните им саксии и не ги разпределите в стари кухненски съдове, каквито вероятно държите по шкафовете си? Странни чаши с орнаменти, винтидж чайници, единични чинийки, героично оцелели от цял комплект сервиз и много още други... Всички те биха могли да ви свършат перфектна работа и да влязат в ролята на удобни контейнерчета за цветя.

Та, извадете внимателно растенията си и ги пъхнете в новите им жилища. Ако избраните съдове са прекалено високи, запълнете полученото пространство с колкото е необходимо количество пръст. Полейте с вода в случай на нужда.

1112200BlogFreePeople

Можете да пръснете симпатичните зелени светове самостоятелно в цялата къща или да ги съберете на едно място, за да създадете приятно набиващ се на очи свеж кът. Същият ще ви носи чувство на уют и мили спомени и ще поддържа спокойната атмосфера в жилището ви.

Държим да подчертаем, че въпросната хрумка я взехме от блога на модния бранд FreePeople, където честичко попадаме на интересни и вдъхновяващи предложения.

Ами, действайте с цветята и задължително ни покажете какво сте направили :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април