Напитка за отслабване!

Напитка за отслабване!

Още по темата

Излишните килограми винаги карат човек да се чувства зле не само във физически аспект, но и емоционално. Доста често пълните хора имат комплекси и нямат високо самочувствие. Донякъде вината е в обществото, което не ги приема както трябва. Проблемът обаче е много по-сложен. Не е само до визия, а също и до здраве. Всички лекари са на мнение, че затлъстяването е заболяване, от което човек трябва да се излекува. Затова ще ви посочи напитка за отслабване, която в рамките само на седмица ще намали теглото ви видимо.

1856705

Обелвате един грейпфрут и го разрязвате на две. Издълбавате вътрешността му, след което я поставяте в блендер. Добавяте 1 суп. лъжица течен мед (домашен). Разбивате добре сместа и я оставяте на хладно за следващите 12 часа.

Пиете от чудната напитка за отслабване всека вечер преди лягане. Изпивате я цялата. На следващия ден повтаряте всичко и така цели 7 поредни дни.

1856707

Хубаво е напитката да бъде съчетана с някаква диета или поне с намаляване на храната през въпросната седмица. Освен че се постига отслабване, чрез грейпфрута и меда се укрепва имунната система, съответно и здравето. В тях има много витамини и минерали, необходими за пълноценен и здравословен живот.

ключови думи:
грейфрут диета мед

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април