За какво жадува партньорът ви

За какво жадува партньорът ви

Не се доверявайте на митове по отношение на това какво възбужда мъжете и какво искат да получат от секса. Малко са тези, които жадуват за странни и трудни за изпълнение пози от порно филмите. Истината е, че всеки мъж иска хубав традиционен секс, а ако му поднесете изненада – още по-добре.

Толкова е лесно, просто трябва да си доставите взаимна наслада. С тези 9 действия ще побъркате партньора си.

1785404


1. Бъдете инициативни Ако сте инициативни, определено ще зарадвате мъжа, с когото искате да се отдадете на страстни мигове. По този начин той ще усети колко сте нетърпеливи и колко го желаете. Покажете, че сексът ви харесва.

2. Задължително условие: секси бельо Макар и някои мъже да не го казват на глас, повярвайте дами, еротичното бельо ги кара да забравят за всичко. И въпреки че след няколко минути то ще е страстно захвърлено на пода, бъдете сигурни, че всички усилия по подбирането са си заслужавали.

3. Обърнете специално внимание на любовната игра Тайната на хубавия секс се крие в бавната градация и в любовната игра. Не бързайте, отпуснете се и двамата ще изпитате по-силни емоции, ако отделите достатъчно време за предварителни ласки.

4. Бъдете спонтанни При дълга връзка много често се губим в рутината и навиците си. А това все повече ни отдалечава от страстния секс. Спасението е да се опитаме да внесем промени в сексуалния си живот. Защо не опитате да изненадате партньора си в кухнята, в банята, някъде извън леглото и извън рутината?

5. Предизвиквайте го с мръсни думи Показвайте колко ви харесва това, което той прави за вас по време на секс.

6. Той обожава да чува името си Нищо не възбужда един мъж повече от това да извикате името му, по време на секс.

7. Разберете какви са фантазиите му И ги осъществете. Много често той иска да влезете в роля, да се костюмирате или просто си мечтае да опитате нова поза. Ако уважите желанията му, той ще направи същото за вас.

8. Покажете чувството си за хумор Не винаги всичко се случва, точно както го искате. Но когато нещо се обърка е много важно да не губите присъствие на духа, възползвайте се от случая да се посмеете заедно.

9.Вашият оргазъм е важен за партньора ви   Мъжете не са толкова себични, колкото си мислим. Те държат жената до тях да бъде задоволена и щастлива, затова споделете с любимия си какво харесвате в леглото. Или извън него. 
1785406

ключови думи:
жажда отношение

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април