Детоксикираща вана вкъщи

Вече не е нужно да ходите до СПА центъра
Детоксикираща вана вкъщи

С тази рецепта за детоксикираща вана ще прочистите и подхраните тялото си и същевременно с това ще останете релаксирани и в добро настроение.

Подобрете здравето си и намалете стреса за по-малко от 20 минути

За този детокс се нуждаете от:
1/3 чаена чаша епсом соли
1/2 чаена чаша сода за хляб
1/3 чаена чаша ябълков оцет
10 капки лавандулово масло
3 супени лъжици джинджифил
4-5 пакетчета зелен чай

Какво трябва да направите:

1515380Thinkstock/Guliver

Не приемайте храна 2 часа преди и след като си вземете детоксикиращата вана. Пуснете водата, изсипете всички съставки и разбъркайте добре с ръка, за да се смесят. Отпуснете се в топлата вода за 20 минути. Релаксирайте, позволете на солите да си свършат работата и да изведат токсините от тялото ви. След това ще се чувствате "подобрени", освежени и в много по-добро настроение от преди. След ваната, хидратирайте тялото си с кокосово масло. Пийте достатъчно вода след процедурата.

Епсом солите са богати на магнезий и ще помогнат на тялото ви лесно да се отпусне, а мускулите да се възстановят. Солите се абсорбират лесно от кожата и възстановяват нивата на магнезий в тялото. От своя страна, магнезият спомага на организма ви да произвеждате серотонин, който е отговорен за повдигане на настроението.

Содата за хляб ще изчисти кожата ви и ще възвърне нормалното й pH. Ябълковият оцет помага при разширени вени, ставни заболявания и кожни проблеми. Лавандуловото масло има успокояващо действие. Джинджифилът е мощен антиоксидант, който ускорява детоксикацията на оргазнизма. Зеленият чай ще ви помогне да се отпуснете и ще предпази мускулите от болезени крампи.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април