5 начина да се отървеш от паниката без хапчета

5 начина да се отървеш от паниката без хапчета

Паническите пристъпи са ужасни, дори да не изпадате в най-крайни фази предизвикват неудобство и безредие. Ръцете ви започват да се потят, дишате учестено и сърцето ви започва да препуска. Това е болка, която не можете да контролирате, но изгаряте да се справите с нея. Ако признаците зачестят, стават неконтролируеми. Нуждата от терапия и лечение с медикаменти, в краен случаи и с двете, е неизбежна.

Ако признаците не са толкова силни, притеснението ви се появява преди презентация в работа или при запознанство с нов човек, има лесно решение за това. Представяме ви няколко съвета, които биха помогнали да се успокоите в напрегнати ситуации.

1875562

Различни изследвания доказват, че спортуването помага за успокояване на нервите. Освен това, предимството е, че ще изваете фигура. Красиво тяло и спокойна душа - една перфектна комбинация за спокоен живот.

2. Поемете си дълбоко въздух

Може да звучи малко изтъркано, но вдишването и издишването регулират неспокойството ви. Дълбоките, бавни вдишвания изпълват мозъка ви с кислород, което стимулира нервната ви система и успокоява тялото.

3. Заминете на екскурзия

Ето една добра причина да напуснете напрежението зад бюрото и да се отдадете на спокойствие. Заобиколете се от природа, свеж въздух и приятна компания. При изследване на 60 човека, чието настроение е наблюдавано след 50-минутна разходка, са открити разликите. Хора, разхождали се сред природата, се чувстват много по-спокойно от тези в града.

4. Успокойте се и пийте лайка

Ако се чувствате изнервени, чай от лайка е едно ваше малко решение. Тази билка има успокояващо действие, съдържа в себе си натурални вещества, подобни на ксанакс и валиум, които въздействат на мозъка. Един анти-паник подарък от природата.

5. Заредете се с нова музика

Нещо ново, по-успокояващо. Слушането на приятна музика преди стресова ситуация може да настрои мозъка ви успокояващо. Релаксирането с музика действа по-бързо от успокояването на тишина.

1875563

ключови думи:
паника хапчета

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Лъв
23 юли – 23 август