WNESSTV - телевизията, която ни помага да сме по-здрави

Представяме ви един нов по рода си ТВ канал, изцяло посветен на здравословния начин на живот
WNESSTV - телевизията, която ни помага да сме по-здрави

В отговор на все по-нарастващия интерес към здравословния начин на живот, Иван Тодоров създава WNESSTV. Телевизионният канал предлага разнообразие от спортни практики, тренировки, съвети на експерти в областта на красотата и здравето. Амбицията зад проекта на Иван е да създаде място, което да носи повече хармония и позитивизъм в живота на зрителите на WNESSTV.

Ето какво още разказва самият Иван Тодоров за уелнес канала: 

•      Как се зароди идеята да създадете WNESSTV? 

Създаването на телевизията беше породено от все по-голямото търсене на здравословен начин на живот, от липсата на такова съдържание под формата на линеен ТВ канал и не на последно място от засилващото се желание на по-интелигентната част от населението да намери нещо по-позитивно, нещо, което води до по-добър начин на живот. WNESSTV  има намерение да предостави всичко това на своите зрители.

•      Какво можем да намерим на WNESSTV?

В този канал може да се види само и изключително позитивно съдържание водещо до по-добър начин на живот. Бихме искали да разгледаме Wellness не само от гледна точка физическо натоварване,  диети и красота, нещо повече Mental  Wellness, а именно предавания водещи до личностно развитие и максимизиране на потенциала на човека. Като че ли изчезнаха предаванията за знания и развитие на човека за сметка на тези, които го депресират по някакъв начин.

1672578

·      Защо WNESSTV, от къде идва наименованието?

Много просто – вероятно много хора, виждайки логото и говорещи английски се досещат за Wellness.  Да, това е в основата, да това е телевизията, на която ще се постараем да показваме предавания, сериали, филми, водещи до по-добър начин на живот.

·      Как може да намерим канала, къде се разпространява? 

Попитайте при вашия кабелен оператор. WNESSTV  вече е в над 20 от най-големите кабелни оператора в цялата страна. Само няколко от тях ще спомена: NET1 в София, Норт Вест Юнион в цяла северозападна България, Стринт в Плевен, Ловеч, Шумен и т.н., Силистра ТВ, МСАТ Варна, Вирджиния РН в Бургас, ЕСКОМ Хасково, Кърджали, Смолян, Димитровград и цялата родопска област, Телекабел в Пазаджик и региона, ТВ САТ КОМ в Асенов град, предстои включване в МТЕЛ/Близу и Еврком Царевец до няколко дни.

Online може да се види само на VOYO.bg

•      За кого е WNESSTV?

WNESSTV  е за хората, които искат да живеят добре и го осъзнават. За хората, които са покрили основните си нужди и искат нещо повече. За жените, които искат да бъдат здрави, да изглеждат добре  и да бъдат оценявани. За мъжете, които не само искат да изглеждат добре, но и да бъдат успешни в това, което правят. WNESSTV  не е масова телевизия.

•      Възможно ли е да влезем във форма без да ходим на фитнес?

Не е възможно да влезем във форма без да полагаме усилия, често пъти големи усилия, не само като движение, но и хранителен режим. В WNESSTV  могат да се видят различни видове практики, които са направени за изпълнение предимно в домашна обстановка; всъщност бихте могли да практикувате и на плажа ако искате, реално без ограничения. Това, на което искам да обърна внимание и е много важно е да се правят упражнения в такава среда и условия, така че да не предизвикват травми, да са съобразени с физическото състояние на всеки един индивид и да бъдат консултирани с лекар или специалист ако говорим за хора с заболявания и бременни жени. 

•      До колко режимът на хранене оказва влияние върху добрата фигура?

Без да съм специалист точно в тази област мога да кажа, че ако гоним конкретни цели и искаме да изчистим мазнините и водата под кожата определено режимът на хранене е от изключително значение, освен това и приемането на качествени храни. Важно според мен е да съобразим количеството храна, която приемаме с количеството изразходвана физическа енергия. 

•      Разработвате ли нови проекти и ако да, споделете какви?

В програмното развитие на WNESSTV  са предвидени няколко нови проекта, които ще стартират в най-скоро време. Вече започнаха снимките на "По стъпките на Красотата” с Надя Павлова. Съвсем скоро ще стартираме снимките на още едно предаване за личностно развитие, нещо много ново като ТВ съдържание и не толкова като ТВ форма. Предвижда се старта на изключително интересен сериал, който нямам съмнение, ще предизвика доста интерес. В допълнение, ще стартираме едно по-различно кулинарно предаване, в което ще се видят интересни рецепти за разкрасяване.

За още вълнуващи моменти, не сменяйте канала - WNESSTV "За тези, които обичат себе си”!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Дева
24 август – 23 септември