Видовете флирт и какво трябва да знаем за тях

Видовете флирт и какво трябва да знаем за тях

 

Флиртът е онази игра, без която не можем. Флиртуваме с партньора си, с познат, колега. На някои флиртът им се получава с лекота. Има няколко различни типа на този вид игра, които носят важно послание за нас. Хубаво е да сме наясно за всеки един от тях, особено ако търсим партньор за сериозна връзка, защото можем да изпаднем в сериозно заблуждение.

Традиционен флирт

Характерно за него е, че мъжете правят първия ход, а жените заемат пасивна роля. Но донякъде това може да се окаже като вътрешна борба за дамите, които трябва да изчакат мъжът да направи ход към тях, което невинаги се случва бързо. Традиционните флиртове обикновено са интровертни и ценят емоционалната и физическата близост.

Флирт игра

Някои хора обичат да флиртуват игриво. За тях флиртът е инструмент. Харесва им, когато имат възможността да прекарват времето си във флиртуване, но същевременно без желание за сериозна връзка. Закачливите флиртове, всъщност им служат за повдигане на самочувствието. Как да ги разпознаете? Флиртуващият на всяка цена ще иска да привлече вниманието ви с шеги, закачки. Той е забавен, разсмиващ, понякога създава у другия сексуално желание. С такива хора общуването е леко, приятно, дори понякога могат да ви заблудят, че имат желание да говорят на сериозни теми.

Физически флирт

Всичко подсказва, че става въпрос за докосване. Физическите флиртове могат да изграждат връзки с лекота. Те са подвеждащи. В повечето случаи флиртуващият по този начин иска само сексуални отношения или пък отново се забавлява с цел повдигане на егото си за ваша сметка. Вие избирате дали да сте част от тази игра.

Вежлив флирт

Може би е един от най-трудните за разгадаване типове флирт. Другият се държи възпитано и любезно с вас, кавалерски. Общуването е фино, има стремеж към показване на това колко възпитан е мъжът. При вежливия флирт няма излишно докосване както при физическия. Дава ви се пространство, получавате комплименти.
Дали този флирт е заявка за по-нататъшно надграждане на взаимоотношенията, сериозна връзка дори? Невинаги. Понякога може да се окаже, че флиртуващият по този начин мъж показва, че му е приятна комуникацията с вас, но има вече половинка до себе си и едва ли би нарушил комфорта си.

Искрен флирт

Доста често срещан, свързан е с това да бъдеш открит към този, когото харесваш, да споделиш вербално или не това, което чувстваш. Целта на искрения флирт е да се изгради емоционална връзка, да се опознаете с човека, който ви интересува, пише trafficnews.bg. Задаваме въпроси за интереси, хобита, изобщо въпроси, които целят да разбереш повече за другия.

ключови думи:
флирт

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април