Зодиите, които са напълно несъвместими

Зодиите, които са напълно несъвместими

ОВЕН: Рак, Козирог, Везни

ТЕЛЕЦ: Лъв, Водолей, Скорпион

Може би изглежда, че знаете какво правите, когато става дума за любов и романтика, но ако искате да си спестите главоболия и разбито сърце, по-добре избягвайте представителите на Лъва и Водолея. Що се отнася до Скорпиона – може да имате някое и друго горещо сексуално преживяване, но "горещо" не означава съвместимост.

БЛИЗНАЦИ: Дева, Риби, Стрелец

И без това ви е трудно да вземате решения, затова нека го направим вместо вас: Не сте съвместими с Дева и Риби. Просто така стоят нещата. И ако си мислите, че със Стрелец може да ви се получи, имайте предвид, че това би било по-скоро щастливо изключение.

РАК: Овен, Везни, Козирог

Вероятно се влюбвате много, нали? Причината влюбванията ви да не траят дълго е, че си падате основно по Овни и Везни. В този случай няма как да ви се получи. А ако гравитирате около Козирог, подгответе се за разочарование и болка.

ЛЪВ: Телец, Скорпион, Водолей

Ако харесвате скандали и гневни изблици, обвържете се с някой Телец или Скорпион. Тези знаци са несъвместими с вас и връзката ви би била катастрофа. Що се отнася до Водолей – вие сте прекалено силни за него, а той – прекалено деликатен за вашия вкус.

ДЕВА: Близнаци, Стрелец, Риби

По ирония на съдбата, вашите най-добри приятели могат да бъдат от зодиите, с които сте най-малко съвместими – Близнаци и Стрелец. Вие сте привлечени от техния чар, но тайно ги осъждате. И знаете ли какво? Те също ви осъждат. Но ако искате да избегнете истински кошмарно приятелство или връзка, стойте далеч от Риби.

ВЕЗНИ: Рак, Козирог, Овен

Вие сте отворени и социални и поради тази причина ще бъдете отблъснати от ригидността и структурализма на Рака и Козирога. Търсите баланс и някой с прекалено много огън също няма да ви допадне, затова е добре да избягвате вземане-даване с Овен.

СКОРПИОН: Лъв, Водолей, Телец

Имате репутация на жестоки хора, затова не можете да толерирате Лъв и Водолей. Те просто ви лазят по нервите. Можете да опитате сериозна връзка с Телец, защото се възхищавате на силата му, но в крайна сметка няма да се получи, колкото и да се опитвате, защото сте несъвместими.

СТРЕЛЕЦ: Дева, Риби, Близнаци

Вероятно смятате, че никога не грешите в избора си, затова ще бъдете неприятно изненадани при сблъсъка с придирчивата Дева или вятърничавите Риби. Те ще поставят търпението ви на изпитание и накрая ще си тръгнете. По същия начин стоят нещата и с Близнаците – тяхната нерешителност ще ви накара да си плюете на петите.

КОЗИРОГ: Овен, Везни, Рак

Нека го кажем така: козата не може да се противопостави на овена. Това означава, че Овенът ще ви тормози до последно. По същия начин сте несъвместими и с Везни – няма да постигнете съгласие по нито един въпрос. Можете да опитате с Рак и да стигнете донякъде, но няма да искате да продължите нататък.

ВОДОЛЕЙ: Телец, Скорпион, Лъв

Тук става въпрос за битка на воля и ако изобщо искате да следвате собствения си път, тогава бягайте далече от хора, родени под знака на Скорпион и Телец. Не защото са по-силни от вас – те не са. А защото са много по-големи инати от вас и това ще ви скъса нервите. Същото се отнася и за Лъва – избягвайте го.

РИБИ: Близнаци, Стрелец, Дева

Ако има зодии, чиито начин на мислене не можете да разберете, това са Близнаци и Стрелец, така че спрете, още преди да сте започнали. И когато става дума за съвместимост, Девата не е знакът, с който искате да се обвържете. Нейната практичност е точно обратното на нуждата ви от фантазия и надежда.

ключови думи:
зодии несъвместими

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април