Плутон във Водолей: Иде голямата трансформация! (ВИДЕО)

Плутон във Водолей: Иде голямата трансформация! (ВИДЕО)

На 24 март 2023 г. своят знак ще смени "Господарят на трансформациите", а именно Плутон ще премине в знака Водолей. Подобна промяна се е случила последно по време на Френската революция.

Тази позиция ще създаде неминуемо някакъв хаос, ще изкара на повърхността много неща, които трябва да бъдат отстранени. Плутон в знака Водолей ще наложи да бъдем креативни, гъвкави и адаптивни към промените. Очаква се бум в областта на технологиите, а изкуственият интелект ще постави началото на ново време, в което човешката ръка и ум ще се роботизират.

Планетата "джудже" се движи бавно и неговото влияние няма да се усети бързо, но за сметка на това, ако има нещо ненужно и гнило, Плутон ще го отстрани за да направи възможност за нов растеж.

Плутон има отношение към зачеванията и ражданията, като под знака Водолей, можем да очакваме увеличаване на инвитро ражданията и силен напредък в начините за изкуствено възпроизводство. Доста двойки ще се насочат към осиновявания и припознаване на деца, които не са биологично техни. Бум ще има и сред еднополовите двойки и съюзи, които смело ще заявят техните отношения и ще се борят за своите права.

Очаква ни едно доста различно време, което трудно бихме прогнозирали, защото Водолеят рядко си поставя рамки и граници.

Вижте повече във видеото:

 

ключови думи:
астрология Плутон

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април