Как да разпознаем мъжа неудачник?

Как да разпознаем мъжа неудачник?

Важното е да не се отчайвате и да не мислите, че всичко е предопределено: дори вашата майка и баба цял живот да са търсили мъжа, тъй като мъжете все са бягали от тях, това не значи, че на вашите плещи лежи същата участ, пише електронното издание wmj.ru.

Просто вашите родственици не са знаели как да познаят неудачника още в началната фаза на отношенията. Навярно и вие имате познати или приятелки, които само с един поглед могат да определят не само размера на банковата сметка на един мъж, но и други важни неща от цялостния му облик.

Сам по себе си кръгът на общуване на такива дами съответства на таланта им. Този талант у някои е придобит, а у други е вроден. Ако и вие сте умна, красива, образована, добре възпитана, и вие имате шансове да срещнете мъжа, който ще ви бъде добра партия в живота. На мнозина просто им върви и те срещат своя принц в препълнения супермаркет в навечерието на празниците или още по-баналното – на сайта за запознанства.

Сложно е да се каже при какви обстоятелства шансовете за успех са по-големи, особено при неудачите на мама и баба, както казахме в началото. Ако и вие сте от онези дами, които Фортуна не следва по петите, вижте нашите съвети: как да познаем мъжа неудачник още в началната фаза на отношенията. Не за друго, а за да избягаме навреме. И да потърсим друг.

Оценявайте не думите, а действията

Имайте предвид, че на първия етап неговата главна цел е да ви се хареса, а това означава, че като мъдра и образована жена не трябва да вярвате на нито една негова дума. Въобще не се старайте да анализирате неговите таланти, които той старателно ще се опита да изтъква. След запознанството в чата вашата главна задача е да разберете каква цел преследва той тук. Ако си търси жена за една вечер, значи просто си губите времето.

Избавяйте се от самовлюбените експонати

Да предположим, че си симпатизирате с десетима ползватели на социалната мрежа. Първо, веднага разкарайте онези, които демонстрират сексуални снимки с разголени мускули или се пъчат пред огледалото. Тези самовлюбени създания цел живот се грижат и мислят само за себе си, не стига това, ами се състезават със своите половинки кой ще събере повече лайкове на фотосите си в социалните мрежи. За истинския мъж самовлюбването е унизително и неприемливо.

Не се заблуждавайте от шикозните атрибути по снимките

Ето го него, яхнал вълните със снежнобяла баровска яхта, а на другото фото позира до шикозното си Bentley, преди да се качи на хеликоптер. И навсякъде е изтупан с марков скъпарски костюм и вратовръзка. Не се подлъгвайте от подобна галерия снимки, а започнете да разсъждавате обективно. Преди да задълбочите преписката си, прочетете подроно всички детайли от профила му в социалната мрежа.

Той разказва много за човека с думите, а не само с фотосите. Проследете какво харесва от текстовете и какви текстове споделя. Дори нищо да не предизвика съмнение у вас, не бързайте да се съгласявате на среща.

Мъжете на високо ниво са доста подозрителни, на тях им се струва, че жените на първо място са привлечени от техните пари, а не от личните им достойнства. Затова покажете своята заинтересуваност към личността му, а после назначавайте среща.

Ако той не може да живее без Facebook или Instagram – бягайте

Точно така, бягайте, без да се оглеждате, ако естествено не искате да станете негов личен фотограф и да наблюдавате как той документира всичко, което яде, пие и прави. Логично е човек да се замисли, че подобен мъж е просто безделник, който има много свободно време за самовлюбване и за общуване с приятелите в социалните мрежи. В същото това време сериозният мъж е зает с по-важни дела, а не с чатене в интернет.

Правило пет: Цени времето си

Мнозина започват общуването с обяснението, че не са заинтересувани от дълги преписки: просто се срещаш лично с човека и веднага ти става ясно има ли взаимна симпатия или не. Това обаче въобще не е така! Приемайки подобна тактика, увеличавате в пъти шансовете си да срещнете на пътя си маниак или извратеняк, а може и едното, и другото взети заедно.

Покрай другото трябва да отчетете и факта, че освен да търсите мъжа на мечтите си, вие ходите всеки ден на работа, посещавате фитнес, ходите на танци, закусвате през уикенда с роднини или приятели, т.е. правите куп други неща.

А това означава, че трябва да цените личното си време. Бъдете избирателна в контактите си, обръщайте внимание на дреболиите, постарайте се да узнаете какво е общото между вас и мъжа, с който си пишете. Не се пртеснявайте да го разпитате за това какво работи, къде живее, за увлеченията му. Все пак го правете тактично.

Можете да му предложите огледалния метод: вие му разказвате за себе си онова, което искате да знаете и за него, и му предлагате и той да стори същото. Така ще добиете по-добра представа един за друг.

ключови думи:
неудачник

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април