Рискът от изневяра е най-малък при тези 3 зодии

Кои оглавяват тази класация?
Рискът от изневяра е най-малък при тези 3 зодии

Всички искаме да избегнем болката и разбитото сърце в живота ни. Всъщност, избягването на болката и търсенето на удоволствие често могат да бъдат единствените неща, които ни мотивират в живота. Страхуваме се да загубим това, което имаме, или че няма да имаме онова, което искаме. В резултат може да се затрудни започването на нова връзка.

Затова искаме да намерим човек, за когото е най-малко вероятно да ни измами. И макар че никога не може да има каквато и да е гаранция за това, според астрологията тези три зодиакални знаци са склонни да изневерят в най-малка степен.

Телец

Телците са фокусирани и целенасочени. Когато родените под този знак искат нещо, те го преследват, без да ги интересува колко време е необходимо, за да го получат. Това включва и успешна връзка.

Те знаят какво е необходимо, за да направят нещо да заработи, и не се страхуват от предизвикателствата, които могат да се появят по пътя им.

Но това, което няма да приемат, е партньор, който не цени лоялността им, като се забърква с някой друг.

Дева

Девите са най-гъвкавите и приспособими от земните знаци. Те са в състояние да приемат нечии грешки и могат да работят с тези хора, защото по своята същност са по-прощаващи.

Поради тази причина е по-малко вероятно да търсят някой друг, когато не отговаряте на очакванията им.

Макар Девите да не са сред най-големите романтици, любовта им е изключително безкористна, мила и състрадателна.

Козирог

Козирозите са изключително инициативни. Те обичат когато нещо се случва, постоянно работят по някакви проекти. Изключително активни и амбициозни са.

Това е добре за връзката с Козирозите, защото в момента, в който тя започва да липсва, те вече ще са предприели мерки, като планират забавен уикенд или специална вечер.

Макар че понякога може да усещате, че са влюбени в работата си повече, отколкото във вас, помислете по този начин: Те създават стабилна основа, от която връзката ви се нуждае.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Лъв
23 юли – 23 август