Той просто не може да устои на...

Той просто не може да устои на...

Лошите момичета

1841940

 

Ако искате да възбудите един мъж, направете нещо забранено и леко незаконно. Мнозина мъже признават, че жени, които са склонни да прекрачат границата и да извършат нещо "лошо", са повече от секси. Не само жените харесват "лоши момчета"!

Мъжка работа

1841946

 

Проявата на сила и мъжество понякога се оказва по-привлекателна от женствеността. Много жени печелят вниманието на мъжете, демонстрирайки завидни умения в работи и умения, смятани за мъжка територия.

Пластичност

1841939

Йогата също е секси в съзнанието на мъжете. За мъжете е изключително възбуждащо да видят гъвкава жена. Първото, което им хрумва е, че вероятно тя е толкова пластична и в изпълнението на различни секс пози.

Жена - шофьор

1841944

Жените са си изградили имиджа на лош и трагичен шофьор. Но когато мъжът види, че някоя жена е добра зад волана, тя веднага влиза в еротичните му фантазии.

"Секси" бельо

1841943

 

Повечето жени са свикнали, че за да впечатлят и съблазнят един мъж, задължително трябва да имат в гардероба си дантелено бельо. Много мъже признават, че намират за супер секси обикновените памучни гащички, които правят жената по-невинна, отколкото е!

Наздраве!

1841942

 

Мъжете харесват жени, които разбират от алкохол. Няма нищо по-възбуждащо за тях от жена в бара, която пие скъпо хубаво уиски без лед. Ще отвеете ума на избраника си, ако демонстрирате умения в разпознаването на любимите мъжки питиета.

Сутиенът

Мъжете няма да могат да откъснат поглед от жена, коя е излязла без сутиен. Колкото по-свободни са гърдите на една жена, толкова по-привлекателна е тя. Въображението на мъжа започва да играе и той започва да преследва жената като муха, кръжащи около мед.


 

 

 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Стрелец
23 ноември – 21 декември