4 знака, че е с теб само защото е самотен

4 знака, че е с теб само защото е самотен

1. Сякаш никога няма други планове

Знак, че той е самотен е, ако винаги е свободен. Ако покрай разговорите си с него разбереш, че не се занимава с нищо друго в живота си, това може да означава, че няма приятели или има съвсем малко. Ако никога няма планове за седмицата или уикенда, най-вероятно си просто за разсейване. Мъжът, с когото се виждаш, може да е страхотен, както и ти, но той може да е с теб, защото нищо друго не се случва при него. 

2. Казва, че не си търси нищо сериозно

Ако един мъж твърди, че не търси дългосрочна връзка точно в момента, трябва да му вярваш. Има шанс той да бъде с теб, за да не бъде самотен. Ако ти го е казал веднъж, слушай го. Дори да започнете да прекарвате много време заедно, той го е казал с причина. Не си въобразявай, че ще започне да има сериозна връзка с теб, защото се виждате по-често. Той може просто да прекарва цялото си време с теб, защото няма какво друго да прави. 

3. Лесно те замества, ако се появат по-добри планове

Aко си забелязала, че той има склонност да те зарязва, ако буквално се появи каквото и да е, това може да е червен флаг. Ако не те приоритизира, а просто те държи наоколо, докато не получи нещо друго, той не е с теб заради правилните причини.

4. Говори за себе си прекалено много

Макар че може да е просто нарцисист (което също е лошо), ако той не може да спре да говори за себе си и не пропуска да ти разкаже дори най-малкия детайл от деня си, това може да се дължи на факта, че е самотен. Просто се радва, че има човек, на когото да разкаже историята си. Трябва да намериш мъж, който се интересува да научава и за твоя живот, вместо да те третира сякаш си неговият терапевт.

ключови думи:
знаци самотен

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април