Мистър "Минута е много" черпи за трета къща в САЩ, стана милионер

Мистър "Минута е много" черпи за трета къща в САЩ, стана милионер

Легендарният водещ на телевизионното състезание "Минута е много" Петър Вучков черпи приятели и познати за нова къща, при това в Америка. Имотът обаче е собственост на неговия син Петко, който си купува вече трети пореден палат в Щатите, където от години живее със семейството си.

Тв водещият се чувствал като милионер, защото наследникът му преуспявал и водел живот на холивудска звезда, пише вестник Ретро.

Пепи, както го наричат близките, е средният от тримата наследници на телевизионното семейство на Вучков и жена му.
"Той отиде да учи в Америка и там срещна снахата Локси, която е от Малайзия. По този повод се сещам, че баща ми казваше "Още един език, още един живот". От Пепи и Локси е голямата ни внучка Зоуи, която е невероятно чудовище – в хубавия смисъл, разбира се", разказва гордият дядо Вучков. Въпреки че снаха му е китайка, именно тя е виновна, за да знае внучката му български език.

"Когато тя раждаше, ние бяхме там, дойде с бебето от родилния дом и каза на сина ни – на това дете ти говориш само на български. Затова и сега говори без никакъв акцент. От майка си Зоуи знае китайски, а пък ходи на училище, където всичко е на английски", хвали се телевизионерът.

Най-малкият му син Никола пък живее с жена си в Базел, Швейцария, където двамата работят като стоматолози в голяма фармацевтична компания. Те също са го зарадвали с внучка Рая, за която тв звездата се шегува, че е кръстена на него, защото свети Петър пази вратите на рая.

"Тя пък свири на китара, говори английски, немски, френски, български вкъщи, както и един швейцарски, който е различен немски от този, дето учат в училище", добавя Мистър "Минута е много". В България живее само най-големият му син Иван, който всеки вторник ходи на вечеря при него и съпругата му Вихра, която също е кадър на БНТ и е работила като асистент там.

Тв легендите са семейство цяла вечност, но не са се женили. Те признават, че това по никакъв начин не се е отразило на взаимоотношенията им. Първоначално са живели в нейния апартамент, който бил на кредит. С помощта на синовете го изплатили и продали. Сега са се преместили в неговото жилище, което приличало досущ на антикварна галерия.

Петър и Вихра искали и да отидат на гости в новия имот в Америка, но покрай пандемията пътуването до САЩ е изключително трудно, а и се притеснявали дали водещият ще понесе добре дълги полети, тъй като има 4 байпаса на сърцето.

ключови думи:
Петър Вучков

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май