Мокър секс в банята за зимните дни оставя без дъх!

Мокър секс в банята за зимните дни оставя без дъх!

В зимните дни вероятно се изкушаваш да намериш топло, светло място и да седнеш там с книга... Да, и другото, което ти хрумва на момента (и което би те сгряло изцяло) е да поискаш горещ секс! Например в гореща вана. Или под душа.

И като се замислиш, не е ли чудесно: романтика, листенца от рози, свещи и приятна музика... И опасностите дебнат там, където най-малко ги очакваш. Така че, преди да се гмурнеш през глава напред към удоволствието, прочети какво имаме да ти кажем.

Размерът има значение! И винаги е имал!

А именно размерът на банята в случая е от огромно значение. По-добре е да си организирате романтична среща (ако държите да е във вода) в хотелско джакузи, вместо във вашата малка и тясна вана. Първо, повярвай ни, ще ви е тясно, а при тези тесни условия, в този конкретен случай, дори самите вие няма да се чувствате добре, седейки във вече охладената вода, опирайки колене един в друг. И второ, ако сериозно смяташ, че ще правите секс в банята, имай предвид, че или трябва да напълниш само дъното на ваната, или в противен случай цялата вода ще е на пода от движенията ви.

Накратко: ако е възможно, правете секс в тенджера, а не в чаша, а ако не - заложете на душа.

Венчелистчета и свещи

Най-честите спътници на влюбените в банята. По някаква причина за мнозина изглежда, че ако напълнят водата със сухи цветя, атмосферата веднага ще стане съвсем различна и предразполагаща. Но здравето и здравият разум са най-важни, така че имай предвид проблемите, които ще възникнат, евентуално. Венчелистчетата, които са влезли в тръбата, си остават в тръбата. А да повикате водопроводчика след нощ на страст и да му обясните защо има цял хербарий в решетката на ваната ви - няма да е толкова забавно.

Що се отнася до свещите, не забравяй, че ако банята е малка, тогава те много бързо ще изгорят. Свещите, поставени отстрани на ваната, изглеждат добре само в списанията и американските мелодрами. В реалния живот е по-вероятно някой от вас да ги бутне във водата. Така или иначе в най-добрия случай ще се измъкнете с лека уплаха, а в най-лошия - ще се изгорите.

Мокри фантазии

Банята е добро място за любовна игра, но не и за най-проникновения секс, тъй като водата отмива естествения ти лубрикант. Колкото и абсурдно да звучи, водата може да бъде ужасно "суха". Бързо ще го усетиш след проникване. Няколко търкания - и триенето става неприятно и дори болезнено. И ако все пак държите да е във водата - можеш предварително да си вземеш изкуствен лубрикант, но несъмнено по-добрият вариант е просто да се забавлявате малко във водата и после да отидете на сушата за същинската част.

Защита!

Топлата вода увеличава вероятността презервативът да се изхлузи или да се скъса. Факт е, че горещата хлорирана вода може да повлияе на качеството и целостта на презерватива - производителите не тестват продуктите във вода, така че вие  двамата изцяло ​​поемате всички рискове. А топлата вода, между другото, е прекрасно и уютно място за развитие на бактерии. Всякакви! Това е още един аргумент в полза на правенето на секс в леглото, а не в банята. Но все пак - ти избираш.

 

ключови думи:
баня секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април