15 известни фитнес инструктори - II част

Които ще ви накарат да влезете във форма!
15 известни фитнес инструктори - II част

Мотивацията и добрият пример във фитнеса са от изключително значение, за да могат все повече хора да направят място в живота си за спорт!

Ако сте от тези, които все още активно четат и работят, но все по-малко намират време за ежедневния спорт, то тази статия определено ще ви подейства като трамплин, за да започнете.

Имайте предвид, че не е достатъчно да следвате само здравословен начин на хранене, нужно е да имате поне по 30 минути физическо натоварване всеки ден, за да се радвате на отлично здраве и добра форма.

Ще ви представим 15 известни фитнес гурута, които определено ще запалят и у вас пламъка на любовта към спорта. ТУК ще откриете първите 7 от тях, а сега ще ви представим останалите 8. 

8. Cassey Ho

1568727via Fiterazzi

Cassey Ho е сертифициран фитнес инструктор и основател на POP Pilates. Тя започва да преподава преди повече от 10 години. Нейната страст е към всичко здравословно и е повече от отличен мотиватор за хората, които все още не са направили място за спорта и правилното хранене в живота си.

9. Chris Powell

1568723via IdealBite

Chris Powell е винаги на разположение на хората, които искат да се погрижат за фигурата си и постигането на отлично здраве. Известен с ентусиазма си за постигане балансиран режим на хранене. Дори се появи на Extreme Makeover Weight Loss Edition.

10. Tony Horton

1568724via Tom Ivicevic / USA Today

Известният създател на P90x, Tony Horton  помага на хиляди хора да открият, че здравето е най-важно. Той вече работи усилено за създаване на свежи и по-лесно достъпни опции за хранене в Америка.

11. Kathryn Budig

1568725via Elephant Journal

Kathryn Budig е невероятно успешна като йога учител. Известна е със своето внимание и разбиране, което проявява към хората, с които работи. Освен това със списанията Women's Health Magazine, Yahoo! и Under Armor.

12. Chalene Johnson

1568720via For Living Strong

Chalene Johnson е успешен фитнес експерт. Автор е на най-продаваните DVD-та с упражнения. Продала е повече от 10 милиона.

13. John Berardi

1568722via AskMen

Основателят на Precision Nutrition, John Berardi има определено различен подход към фитнес дисциплината. Според неговата теория не е необходимо да тренирате усилено всеки ден, за да имате отлични резултати. Важното е как и по колко тренирате.

14. Tracy Anderson

1568721via People | Jason Laveris / Film Magic

Изключително популярна в целия свят със своя Трейси Андерсън метод. Тя е едно от фитнес величията, които е обучила най-големите знаменитости на днешния ден, включително Ким Кардашиан, Никол Ричи и Моли Симс. Нейната основна философия е, че трябва да се ръководим от здравето си, вместо от суетата.

15. Lauren Fleshman

1568726via Six Seconds High

Lauren Fleshman е шампион по лека атлетика. Тя се състезава от името на Съединените щати и спечели състезанието на 5000 метър през 2006 г. и 2010 г. В момента тя отговаря на хиляди въпроси зададени от феновете как да поемат по пътя към здравословния начин на живот.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май