Да танцуваш по ръба

Една балерина ни разкрива силата на танца, страха, емоциите и красотата
Да танцуваш по ръба

Колегите от Sportuvai.bg знаят как да ни събудят - с невероятните си истории, разбира се! Заповядайте в следващата, която със сигурност ще развълнува и вас...  

***

Балерините винаги се свързват с красота, грация и елегантни човешки форми. Във видеото "En Puntas" на Хавиер Перез обаче нещата са представени по друг начин. В кадрите, които предстои да видите, режисьорът е успял да запази всички вече изброени елементи на балета, но в същото време е пресъздал и мрачното напрежение, пълната отдаденост и дори агресия, които това ефирно изкуство може да представлява.

Балерината Амилия Сегарра ще ни демонстрира нов вид балетна техника, която, освен редовното очарование и внушително затаяващо дъха величие, ни кара да изтръпнем по още една причина. Ужасяваща, смразяваща, по свой студен, страховит начин - красива. Празен театър, мрак, пустота, палци с прикачени кухненски ножове, зловещо скърцане, напрегната тишина. Такава е картината, която ни рисува следващото видео.

Иска ни се да търсете красотата отвъд мрака, да откриете смелостта зад страха. И най-вече - да усетите вдъхновението, което се задава като мощна вълна, идваща да ви залее с порой от чувства, мисли и усещания.

Приятно бродене в света на емоциите! 

Още любопитни материали от спортуващите ни събратя:

Упражнения за перфектно тяло в тесни дънки

Ивайло Христов - за силата да бъдеш шампион 

Обилна закуска + скромна вечеря = ? 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април