Жена свали 55 килограма заради детето си

Жена свали 55 килограма заради детето си

Най-важното

Преди да започне своята битка с килограмите, Памела Кимбро е тежала 110 килограма. Това й е пречило да върши някои ежедневни дейности. Тя завела 2-годишния си син да играе на площадката и по всичко личало, че това ще е поредния нормален ден, но детето се качило на пързалката и не искало да слезе, защото го дострашало, а майка му е била твърде голяма, за да влезе и да го вземе. Тогава на помощ дошли няколко мъже, които са били на близо и са свалили сина й. Това накарало Памела да се замисли за начина си на живот.

Малко след това бащата на Памела е починал от рак на панкреаса. Преди смъртта му, той е казал на семейството, че всички ще умрат рано от страшни болести, защото никой не се грижи за здравето си. Това окончателно накарало Памела да се промени коренно.

Първо Памела спряла газираните напитки. Преди това е имало дни, в които пиела по 2-3 литра газирано. Започнала да яде плодове и зеленчуци вместо да яде бургери и хотдоци. Памела започнала и да ходи редовно по 2-3 мили на ден, преди да започне същинската част от нейните тренировки.

Трениовките на Памела започнали да стават все по-тежки, тя увеличавала дистанцията на бягане с всяка изминала седмица, започна да тренира фитнес 3 пъти в седмицата и е започнала да се храни правилно.

1 година след началото на нейната битка с килограмите, тя вече тежи 65 килограма и дори е участвала в състезание на 5км, което е благотворително и събира средства за болните от рак на панкреаса.

Запитана кое я е подтикнало да направи тази промяна, тя отговорила, че иска да може пълноценно да се грижи за детето си. Не иска да го остави сирак рано и иска да може да е постоянно с него и да може да си играе и да го закриля.

Никога не е късно да започнете да живеете правилно, няма значение дали сте на 30,50 или 60 години, винаги може да започнете да се храните правилно и да промените начина си на живот.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април