Как да се сдобиете с по-големи гърди по естествен начин

Как да се сдобиете с по-големи гърди по естествен начин

Казват, че размерът на гърдите се предава генетично. И макар това да не е 100% правило, в повечето случаи е така, което означава, че не можете да направите много и да тръгнете срещу природата.

Разбира се, винаги има опцията с поставянето на силиконови импланти и сутиени с огромни подплънки. И все пак първо опитайте с някои естествени начини да увеличите гръдната си обиколка.

Упражнения:

Лицеви опори

Не само, че са добри за трицепса, но и подсилват мускулите, които се намират точно под гърдите. Започнете с 2-3 сета от по 10 лицеви опори, докато свикнете с напрежението.

Поставете дланите точно под раменете, като приберете лактите максимално близо до тялото. Сега опитайте да повдигнете тялото. Ако ви е много трудно, може да правите упражнението с колене, опрени в пода. 

Упражнение с тежести

За целта използвайте дъмбели не по-тежки от 5 кг.

1 вариант: Легнете по гръб и приберете лактите от двете страни на гърдите. Дръжте дъмбелите над гърдите и повдигнете, докато опънете ръцете. После върнете в изходно положение без да отпускате тежестта върху тялото. Направете 2 сета от по 12-16 повторения.

2 вариант: Легнете по гръб и свийте краката в коленете, така че да сочат към тавана. Изпънете ръцете встрани и докато държите дъмбелите опитайте да ги съберете, така че да сочат към тавана. После върнете в изходно положение от двете страни на тялото.

Отново направете 2 сета от по 12-16 повторения.

Диета за по-големи гърди

Мляко: Консумацията на мляко води до увеличаване на гръдната тъкан. Краве млякото е богато на естроген, прогестерон и пролактин, които са необходими за производството на кърма.

Зеленолистни зеленчуци: Те са богат източник на желязо и калций. Друга причина да хапвате зелени листни зеленчуци е, че те предотвратяват производството на мъжки тестостерон при жените. Това балансира хормоните в женското тяло и позволява естественото ниво на естроген да контролира функционирането на тялото.

Ядки: Пълни с мононенаситени мазнини, ядките са от съществено значение за изграждането на гръдните тъкани и увеличаването на растежа на гърдите.

Соя: Соята съдържа фитоестроген, хормонът, отговорен за растежа на гърдите. Соята също съдържа изофлавони, които се борят срещу свободните радикали и раковите клетки, които могат да растат в гръдните тъкани.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април