Перфектната фигура - желание + движение

Все популярни стават темите за диетите и всякакви хитрини за отслабване
Перфектната фигура - желание + движение

Все популярни стават темите за диетите и всякакви хитрини за отслабване – включително и хапчета или пък екстракти, които мигновено ще ви помогнат да свалите 5-10 килограма.

Вече не само дамите, но и мъжете са доста вманиачени по темата за перфектната фигура.

Вместо да ограничавате себе си като спрете да се храните напълно или пък пиете само чай и вода, обърнете внимание на движението.

Не е необходимо то да е свързано със специални упражнения или фитнес – не всеки ден имате възможност да посещавате залите за раздвижване.

Една пълноценна разходка ще ви даде прекрасно настроение и нужният тонус, за да имате чудесен ден. Ако нямате възможност, тъй като работата заема цялото ви ежедневие, бихте могли да отидете до работното си място пеша – така ще сте ходили достатъчно и спестявате за гориво за автомобила, а което е и по-важно няма да замърсявате околната среда с вредните газове на колата.

Специалисти съветват най-различни неща що се отнася за храненето.

Защо ни е толкова трудно да изпълняваме диети?

Когато чуем думата диета и изведнъж всичко около нас започва да изглежда вкусно. Подобна е ситуацията с думата режим.

Не подлагайте психиката и тялото си на изпитания – най-важното е всъщност да сме здрави.

Най-лошият вариант от всички е да спрем да се храним изобщо. Това е огромен стрес за организма и дори да свалим желаните килца, не е гаранция, че след като започнем да похапваме няма да ги върнем, дори и двойно.

През почивните дни спокойно можете да се качите на колелото (не е необходимо да е това във фитнес залите, ако нямате възможност) и да се насладите на час-два пълноценна пролетна разходка. След това със сигурност ще получите прилив на енергия и ще се заредите за почивния ден.

Гимнастическите топки също са добър вариант. Отделете час всяка сутрин и не след дълго ще забележите ефект. Постигнете желаната от вас фигура, като заложите на движението.

Пролетта ни дава възможност да си хапваме всякакви плодове и зеленчуци.

И нека не забравяме, че перфектната фигура не бива да бъде самоцел.

ключови думи:
движение желание спорт

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април