Това са късметлийските дни през април, които сбъдват желания

Това са късметлийските дни през април, които сбъдват желания

Астролози и експерти в областта на биоенергията споделят мнението си кои дни от април могат да се считат за най-силни, разказва DailyHoro.ru.

За такива се смятат датите, които са благоприятни от астрологична и нумерологична гледна точка, и обещават късмет в определени области от живота.

За разлика от обикновено, през април се очертават само три силно енергийни дни

4 април - огледална дата 04.04

Първият най-силен ден от април е огледалната дата 04.04. Тогава денят ще бъде управляван от числото 4, което е симбиоза от четири елемента: Земя, Вода, Огън и Въздух. Това число "не харесва", когато хората правят едно нещо.

Опитайте се да обърнете внимание на всички належащи въпроси, а края на този ден е препоръчително да си починете добре. На тази дата се препоръчва да пазарувате умерено, да се срещнете с нови хора онлайн и на живо, да обърнете внимание на приятели и семейство.

14 април - Венера в квадрат със Сатурн

Квадратурата е доста хармоничен аспект, но невинаги толкова силен, за да направи един ден енергийно мощен. Този път ситуацията ще бъде по-положителна заради квадрата на Венера и Сатурн, които си влияят доста добре във въпросната позиция.

Това ще бъде денят, в който е по-вероятно да разберем към каква цел да вървим. Много хора ще разберат и осъзнаят своето място в този свят. Ще имаме сили за ново начало и полагане на завършек. Повечето от критиките, които получавате, ще бъдат градивни, така че слушайте какво имат да кажат хората за вас - не бързайте да ги заклеймявате като глупави.

22 април - пик на метеоритния поток Лириди

Астролозите отбелязват, че метеорният поток Лириди събужда оптимизъм у хората и ни прави по-добри един към друг. На 22 и 23 април ще бъде максималната активност на този поток, но по-благоприятен ден ще бъде 22-ри.

Ако главата ви е пълна с негативни мисли, тогава на 22-ри пикът на Лиридите може да ви помогнат да се отървете от всичко, което ви обезсърчава. За да станете по-успешни, на този ден е важно да проявите повече доброта и топлота, пише Една.бг.

ключови думи:
април добри дни

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април