Три екзотични местенца за практикуване на йога

Пожелаваме ви да ги посетите един ден
Три екзотични местенца за практикуване на йога

Казвала съм ви и преди: можете да правите йога, където си поискате, нямате нужда от специална обстановка. Разбира се, ако ви се отдаде възможност, задължително отскочете до ей тези няколко дестинации, където йога приключението ви безспорно ще бъде ненадминато.

"One&One", Малдивите

Луксозният комплекс няма равен на себе си. Почивката в него е гарантирано удоволствие, което си заслужава високата цена. Що се отнася до древната индийската практика, в "One&One" ще я практикувате в специално обособена къщичка над лазурносиня лагуна. Красотата и спокойствието ще изчистят съзнанието ви и ще ви накарат да се почувствате в абсолютен мир с себе си и със заобикалящия ви свят.

1002932One&One

"Ananda-in-the-Himalayas", Индия

Тук ще ви се предостави възможността да изпълнявате асани в открит храм, заобиколен от зеленина и цъфнали цветя. Едновременно с това, спа центърът на хотела предлага палитра от лечебни процедури и наслади за тялото.

1002943Ananda-in-the-Himalayas

"Galapagos Safari Camp", о. Санта Круз, Галапагоски острови

Какво ви очаква в това отдалечено кътче на света ли? Ами, пригответе се да усъвършенствате любимите си пози върху дъската за сърф. И още нещо: живописните гледки наоколо и приятелски настроени тюленчета ще ви подкрепят в стремежа ви да медитирате.

1002949Galapagos Safari Camp

Кеф, а? Станете ни приятели във фейсбук и всеки път ще ви водим далече от ежедневните грижи и проблеми.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май