В кои дни сънищата са пророчески?

В кои дни сънищата са пророчески?

Пророческите сънища могат да бъдат буквални. В този случай абсолютно всичко, за което човек мечтае, може да се сбъдне. Най-често те започват да се сбъдват много бързо - за няколко дни. Но не много хора мечтаят за такива сънища, тъй като за това е необходимо да имате дарба на предвидливост, макар и лека. По правило хората виждат така наречените символични сънища. В този случай трябва да се обърне голямо внимание на тяхното тълкуване, пише Актуално.

Това, което човек е видял насън, е напълно двусмислено и обикновено се тълкува по абсолютно непредвидим начин. Сънищата "със смисъл" обаче могат да се видят от почти всеки.

В кои дни винаги се сбъдват сънищата?

Народни поличби

Не всички сънища са пророчески. В някои дни могат да се появят така наречените "празни" сънища, които не означават абсолютно нищо и отразяват преживяванията и емоциите, които човек изпитва. През останалите дни има голяма вероятност мечтата да се сбъдне. Но трябва да се обърне внимание както на деня от седмицата, така и на тълкуването на съня.

Обичайно е да се наричат ​​​​пророчески само онези сънища, които се сънуват в определени дни. По това време има най-голяма вероятност мечтата да се сбъдне. В продължение на много векове човечеството е наблюдавало сбъдването на сънищата и е създавало календари, които отразяват възможността сънят да е бил пророчески.

Така се появиха дати и дни, когато според множество народни знаци се сбъдват пророчески сънища:

1. Велики петъци. Най-вече се почитат 12 петъка, които са свързани със събития от историята на Стария завет и са насрочени да съвпаднат с църковните празници. Има знак, че ако човек "спазва петъците", тоест пази, не върши домакинска работа, тогава тайните на бъдещето му се разкриват като награда.

2. По Коледа - 7-20 януари. Смята се, че сънищата се сбъдват най-често по това време.

3. Предвид католическия календар мечтата е много вероятно да се сбъдне на Бъдни вечер.

4. От вторник до сряда и от четвъртък до петък. Сънищата, видени в такива нощи, могат да се сбъднат. В други дни, от гледна точка на визия за бъдещето, нощните сънища са празни. Сън, видян от събота до неделя, също може да се сбъдне, но само сутрин.

5. Пророчески е всеки 3-ти ден от месеца.

6. Освен това има голям шанс за сбъдване на мечта през лятното или зимното слънцестоене или пълнолуние.

Тълкуване на сънища по дни от седмицата

Смята се, че планетите оказват огромно влияние върху дните от седмицата. Всеки ден от седмицата е под егидата на определена планета, която дава различни нюанси на това, което виждате насън. И поради тази причина тълкуването на сънищата до голяма степен се определя именно от влиянието на планетите:

 

Понеделник се управлява от Луната. Има огромна възможност за изпълнение на това, което виждате. Но най-често нощните сънища отразяват това, за което човек най-много се тревожи в този момент.

Вторник се управлява от планетата Марс. Това е мъжка планета, отразяваща такива качества на човек като постоянство, решителност, воля. Ако във вторник човек е видял нещо желано и положително, тогава това най-вероятно може да се сбъдне. Но за да се случи това, трябва да положите всички усилия. В случай, че сте мечтали за нещо неприятно, това най-вероятно се тълкува като намек или знак, че на човек му липсва смелост в живота.

Сряда се управлява от Меркурий. Тази планета е отговорна за променливостта, следователно сънят в сряда вечерта по правило не се сбъдва.

Четвъртък се управлява от Юпитер. Има голяма вероятност сънят, видян тази нощ, да се сбъдне. Но не забравяйте за влиянието на Юпитер и тълкувайте това, което виждате, като ръководство за действие.

Петък се управлява от планетата Венера. Сънищата, сънувани през тази нощ, се считат за пророчески. Влиянието на Венера предполага, че всички събития във всеки случай ще бъдат свързани с любовни отношения.

Събота е елементът на планетата Сатурн. Тази планета обича да диктува своите условия, така че сънят в тази нощ трябва да се разглежда само като предупреждение или препоръка.

Ако сте сънували в неделя, това се счита за късмет, тъй като този ден е свързан със Слънцето - планетата на светлината и живота. Вярва се, че в такава нощ се сбъдват само хубави сънища, пише Actualno.com.

ключови думи:
сънища

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май