Магически пръстен за защита

Магически пръстен за защита

Всеки пръстен може да придобие магически качества, ако го кодирате по съответния начин. Най-добре е да ползвате пръстен, който носите постоянно, тъй като той вече е попил вашата енергия. Освен това е важно да няма камъни по него.

Има няколко начина да си направите такъв магически пръстен, който ще ви защитава от негативни външни влияния:

  1. Кажете следните думи, държейки пръстена си в ръка:

 

 

 

 

Сега прекарайте червен конец през пръстена и го завържете на обикновен възел. Запалете свещ, капнете малко восък върху възела и прочетете 9 пъти следното:

 

След това зашийте вързания с конец пръстен в ленена торбичка, така че да се получи торбичка-амулет, която може да носите на шията си, като всеки път преди да си я сложите, казвайте:

 

  1. Вземете пръстена си и го потопете за няколко минути в светена вода – тя ще отнеме негативната му енергия. Най-добре е да проведете ритуала на самото пълнолуние или фазата на Луната да е намаляваща/каквато е в момента/. Извадете сега пръстена от водата, поставете го в чинийка, излезте на балкона и сложете чинийката така, че лунната светлина да пада върху пръстена. Погледнете Луната, представете си как лунната светлина минава през отвора на пръстена и кажете:

 

 

Оставете пръстена на перваза на прозореца до 3 часа през нощта. Точно в този час го вземете от там и благодарете на Луната за помощта.

Носете пръстена си както обикновено. Той няма да ви предпазва от собствените ви грешки, но ще ви защитава от всякакви външни негативни вмешателства.

  1. Сутрин, когато си слагате пръстена, кажете мислено или на глас следното заклинание:

 

Тези думи заключват биополето ви и то става недосегаемо за злонамерени намеси в живота ви. Този метод е сравнително лесен, но той не зарежда пръстена, а само го прави ваш пазител за деня. Ефективността му е голяма, но е временна.

  1. Вземете свещ, чийто диаметър да е същият като този на пръстена ви – така, че свещта да може да влезе свободно в пръстена, но и да не е твърде тънка, за да не пада от него.

Пръстенът може да е от всякакъв метал, само да не е венчален.

Намалете дължината на свещта до такъв размер, че когато е пъхната в пръстена и сложена в чаша с вода да стои във вертикално положение, без да потъва. Ако пръстенът ви е тежък, дължината на свещта може да е и по-голяма. Ритуалът се прави в петък до обяд.

Налейте чаша с вода. Ако имате светена вода от Великден или Рождество, можете да я използвате. Сложете свещта с пръстена. Пуснете във водата 3 щипки сол и кажете заклинанието:

 

Запалете свещта и се надвесете над нея, така че дъхът ви да пада върху пламъка й. кажете:

 

 

 

Докато произнасяте тези думи, пуснете още една щипка сол, а после повторете предишното заклинание. Направете така 3 пъти. Накрая прекръстете свещта и кажете:

 

 

Изчакайте до момента, в който огънят ще разтопи восъка на свещта, ще намали дължината й, а пръстенът, преодолявайки силата на водата, ще потопи свещта и огънят ще изгасне. Тогава извадете остатъка от свещта от водата, извадете я от пръстена и веднага си го сложете на пръста.

Такова зареждане на пръстена трябва да се прави на 6 месеца, ако прецените, че имате нужда да го правите по-често – няма проблем. Може да носите пръстена на всеки пръст, но най-добре е да бъде на средния пръст на лявата ръка, тъй като той е пръстът на съдбата и планетата Сатурн.

Източник: psihobg.com

ключови думи:
пръстен ритал

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май