Да поиграем на сърдечна трансплантация!

Така и така не завършихме хирургия
Да поиграем на сърдечна трансплантация!

Колкото и да ни е трудно да ви го съобщя, Surgeon Simulator 2013 е новата идиотска игра на Bossa Studios, разработена специално за тазгодишното издание на форума Global Game Jam.

В нея ще имате единственото по рода си удоволствие да се вживеете в ролята на лишен от всякаква координация хирург и да се опитате да извършите прецизна операция посредством нeсръчната употреба на клавиатура и мишка. Целта ви е с помощта на подръчни материали да подмените сърцето на нищо неподозиращия си пациент за колкото се може по-кратко време и с минимална загуба на кръв.

Както можете да се уверите от видеото, това съвсем не е лека задача и неслучайно хората учат с години, за да я изпълняват. Това обаче е редкият шанс на необразовани хора като мен и повечето от вас да се впуснат в магическия свят на сърдечната хирургия и ще е добре да се възползваме от него.

Разработчиците на играта обещават уникални характеристики като "прецизен контрол", "реалистична физика на хирургическите инструменти", "професионално озвучаване на героите" и "страхотен саундтрак".

Какво чакате? Този единствен по рода си симулатор на хирург е свободно и безнаказано достъпен за абсолютно всеки. Сестра! СКАЛПЕЛ!!!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май