Тренировъчен план и диета на Кандис Суанепул

Моделът на "Виктория Сикрет" с ангелско лице!
Тренировъчен план и диета на Кандис Суанепул

Кандис Суанепул или позната под прякора Фламингото, заради дългите си и красиви крака. Манекенката от южноафрикански произход е топ модел на популярния бранд за бельо "Виктория Сикрет" от 2007 година.

Красавицата не веднъж е разпалвала въображението на хиляди мъже по света и определено буди завист сред жените с перфектните си форми.

Кандис дължи отличната си фигура на грижите и напътствията от страна на личния си треньор Justin Gelband. Тренировките на красавицата включват упражнения за гръб, ръце, корем, талия, бедра и дупе, както и изключително важния за Кандис баланс, благодарение на който да изглежда секси и неотразима на модния подиум.

1591993Guliver/Getty Images

Диетичен план

Диетата на Кандис е здравословна и самата тя споделя, че не ѝ е трудно да я спазва, въпреки че може да яде каквото си поиска и определено след любимите ѝ храни са пица и паста. За нейна най-голяма радост тези две изкушения по никакъв начин не се отразяват зле на фигурата ѝ, тъй като още от дете е била винаги много слаба.

Освен това красавицата си пада по зеленчуците, протеините и не крие, че пие много вода. Ето какво споделя още за режима си на хранене:

"Харесва ми да се храня здравословно, но също така не мога да се откажа от кроасаните, пицата, пастата, яйцата, пържолите и омлета."

Също така признава, че ѝ е твърде трудно да поддържа един балансиран диетичен план, докато е на път, но това не означава, че се лишава от храна. Напротив, тя яде буквално каквото си иска, независимо дали това е пица, хляб, сирене или нещо друго.

Преди време дори плъзнаха редица слухове, които разкриха, че Кандис страдала от анорексия. Непосредствено след това самата тя направи изявление, че се е опитала да гладува, но това не ѝ е помогнало особено много, нито и се е отразило добре да здравето и физическата форма.

1591994Victoria's Secret

Тренировъчен план

Всекидневните спортни занимания на Кандис включват кикбокс, скачане на въже и йога, благодарение на която поддържа гъвкавостта на тялото си. Освен това йогата и помага да запази ума си спокоен и да не стане жертва на забързаното ежедневие и стрес.

Кандис възприема йогата и като начин за пълноценна релаксация и отмора, когато се чувства твърде уморена от бокса. Тя самата споделя, че на бокса отделя повече от 3 пъти седмично. Видеото е само доказателство за предпочитанията на супермоделът и насоките, които ѝ дава треньора Justin Gelband.

Различните видове упражнения развиват мускулатурата на цялото ѝ тяло, като за допълнително натоварване на краката използва е тежести поставени около глезените ѝ от 2 килограма.

Ето от тук можете да взаимствате тренировката на супермодела Кандис.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април