Най-секси тренировката

Каква е тайната на перфектните тела на моделите на Виктория Сикрет
Най-секси тренировката

Моделите на Виктория Сикрет без съмнение имат тела, на които би завидяла всяка суетна и не толкова суетна жена в света. Всеки мъж мечтае да бъде с една от тях, а всяка жена мечтае да бъде една от тях. Лесно ли се постига такава завидна форма? Със сигурност не. Не вярваме тайната да е само в добрите гени и разумния начин на живот. Всяко едно от тези момичета поддържа железен режим, включващ тежки тренировки и умерено хранене, може би дори оскъдно.

Както се казва, красотата иска жертви и някои са склонни да ги направят, а други – не. Три от момичетата, дефилиращи на ревютата на Виктория сикрет – Адриана Лима, Кандис Суанпоул и Даутцен Крус, поддържат форма с тренировки, които включват и бокс. Личен инструктор на моделите е Майкъл Оладжиде.

Майкъл Оладжиде е бивш шампион по бокс и съосновател на Aerospace NYC, а сега е треньор на супермоделите. В тяхна помощ той е избрал режим от тренировки, които да натоварват цялото тяло, без да са прекалено изтощителни. Той е адаптирал движенията от бокса по начин, който да е подходящ за жени.

В канала за видео споделяне YouTube са качени серия от клипове, които показват какви упражнения използват момичетата, за да оформят перфектните си тела. Тренировките, ръководени от Майкъл Оладжиде, са разделени според зоните на тялото, които се натоварват. Продължителността на всеки един клип е сравнително малка - между 5 и 10 минути, като в това времетраене не е включен препоръчаният брой повторения, а само са показани различните упражнения. Лице на всички клипове е Даутцен Крус.

Движенията са лесни и могат да се практикуват и в домашни условия. Важно е да не пренебрегвате повторенията, които се препоръчват, и да спазвате последователността им. Ако нямате достатъчно време или ви се струва твърде изморително да практикувате тренировките от всички клипове, може да започнете с тренировка на само една зона от тялото си и всеки ден да ги редувате. Ако почувствате, че имате желание за повече движение, започнете да комбинирате упражненията от различните клипове.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април