Мебели от картон

Наподобавят кутии за яйца
Мебели от картон

Не знам за вас, но аз се радвам искрено на шеметно приближаващия Великден! Защото страшно обичам този празник.

Свързвам го само с прекрасни емоции – с аромат на цъфнали дръвчета, с тонове свеж въздух и със страхотни мигове, прекарани със семейството. Затова нямам никакво търпение той да дойде по-скоро и да го посрещна подобаващо.

Междувременно, вече събирам добри идеи за декорация на яйцата, както и за празнична украса на дома – нали всичко трябва да е изпипано все пак!

Така, съвсем случайно попаднах на ето тези наистина интересни мебели. С какво са толкова специални ли? Ами, то се вижда! Вместо от дърво, например, същите са изработени от... картон, но от онзи – твърдия, от който обикновено се правят кутиите за яйца.

И, всъщност, на външен вид наподобяват именно такива. Разликата е, че са по-големи и, че не съхраняват неродените деца на кокошката.

Нещо повече, не се съмнявайте, че въпросните произведения са достатъчно стабилни. Поне в това ни уверяват креативните им създатели – израелските дизайнери Оделия и Дан.

Оригиналната им масичка за кафе е снабдена със стъклена повърхност, върху която спокойно могат да се поставят две чаши с ароматна напитка. А може и повече даже! 

Odelia & Dan

Макар и без облегалка, трите картонени столчета пък също изглеждат доста здрави. А часовникът на стената е модерен – показва часа и напомня, че "няма време, трябва да се бърза".

Odelia & Dan

Odelia & Dan

С две думи, нямаме думи! Много бихме искали да притежаваме идейните произведения на Дан и Оделия. Но тъй като, изглежда, мебелите им не се продават, ще се наложи да си направим такива сами.

Ще пробваме да ги измайсторим обаче в по-скромни мащаби, та да видим какво ще се получи. Мислим, че биха били чудесна декорация за великденската трапеза.

Що се отнася до нещата на талантливите творци, харесахме и ръчно изработените им кукли. Вижте! Невероятни са, нали? 

Odelia & Dan

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май