Пролет в гардероба: дългата риза

Чудесно модно решение за топлите дни
Пролет в гардероба: дългата риза

Какво правим, когато времето се затопли ли? Най-напред отваряме широко гардероба на въображението си и след това, логично, намираме бързо какво да облечем.

Разбира се, в стила си на обличане се ръководим най-вече от това правило – да чувстваме комфорт в дрехите и обувките си на 100%.

Никога не си позволяваме, например, да носим или да спортуваме с неудобни обувки. От една страна смятаме това за проява на излишен мазохизъм, от друга – опасно е. Човек трябва да пази с истинска любов и внимание основното си средство за придвижване, нали така?

Що се отнася до любимата ни дреха за този сезон, веднага можем да извадим няколко парцалки от шкафа. Но от всички, сякаш дългата риза (туника) печели най-сериозните ни адмирации.

И не, че се водим сляпо от модните тенденции, но дългата риза е толкова секси и пролетна, че направо ни идва да я носим всеки ден, до изтъркване.

Впрочем, редица холивудски дами, включително и Гуинет Полтроу, обожават да се кипрят с нашата любимка. Нейното основно преимущество е, че покрива дупето и е особено подходяща в гардероба на по-пълничките. Що се отнася до мачовците – да, обожаваме да ги виждаме, облечени с ризи. Проблемът е, че тези, които познаваме, предпочитат спортния екип :)

Иначе дългата риза се вързва изключително добре с чифт изтъркани джинси. А ако я ползвате за плаж, спокойно може да останете и само по бански под нея.

Проявете въображение и я комбинирайте с подходящи бижута и аксесоари! А в галерията вижте как няколко известни кокони предпочитат да носят любимата си пролетна риза.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май