Часовникът, който със сигурност ще ви събуди

Устройството нарязва ценни хартийки, ако проспите алармата
Часовникът, който със сигурност ще ви събуди

Трябва да признаем, че една част от екипа ни е подчертано нощна птица – има проблем със ставането и е по-активна във втората половина на деня. Точно за това особено ни впечатли една нова концепция за будилник, която със сигурност може да реши проблемите със събуждането и на най-големите поспаланковци.

Става дума за часовник, който нарязва банкноти. Или важни листчета като списък със задачи, самолетни билети или такива за концерти и фестивали и т.н. С други думи, пропускането на алармата може да ви коства сериозни загуби, особено ако държите на подобни ценни хартийки (а на кого не му пука за 100 лева, а?).

За съжаление, дизайнерът на симпатичната джаджа е неизвестен, може би защото на снимките е изобразена банкнота от 100 долара, а унищожаването й в САЩ е федерално престъпление и се наказва доста сериозно.

Въпреки това обаче часовникът има остроумен замисъл и изобщо, намираме идеята му за абсолютно оригинална. Разбира се, дизайнът е само концептуален и не се произвежда, но, кой знае, може би след определени модификации ще се предлага масово.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май