Яко: пръстен във формата на пингвин

Тематично бижу, свързано с очакваното понижаване на температурите :)
Яко: пръстен във формата на пингвин

Съвсем не сме от хората, които обичат да се кичат мащабно с украшения, вярно. Но си признаваме, че от време навреме се захласваме по някоя и друга дрънкулка. Човешко е все пак.

Почитатели сме обаче на оригиналните и смахнати накити, които носят и създават индивидуалност още от първия поглед. Такъв, например, е следващият пръстен, за който ще стане дума в редовете по-долу. Той е резултат от съвместните усилия на талантливите Оливър и Аарон. Първият е писател и илюстратор, вторият създава бижута, а двамата имат общ бранд, който предлага богата палитра от нещица.

Що се отнася до споменатия пръстен, той е изработен от сребро и успешно имитира най-любимото ни създание – пингвина. Смешното бижу може да бъде закупено от сайта на Оливър и Аарон и струва 180 долара, но без доставката. Ако питате нас, то ще бъде изключително актуално в най-скоро време, когато се очаква температурите да паднат доста.

1103476Оjxdi

1103474Оjxdi

Разбира се, не можахме да се спрем до тук с избора на бижута. Другото украшение, което си харесахме страшно много, е огърлица във формата на хартиено самолетче. Симпатична и уникална е, няма майтап.

1103477Оjxdi

Е, това са ни прищявките във вторник следобед. Какви са вашите? 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май