С ръце на редактор

Разбира се, с новини по ноктите
С ръце на редактор

Омръзна ви да се лакирате в едни и същи, обществено коректни цветове? Ако отговорът е "да", имаме специално предложение за вас. Така да се каже – журналистическо.

Защо не пробвате да украсите нокътните си плочки със страница от вестник? Признаваме си, че този стил на лакиране може би не е подходящ за всеки случай, но е наистина интересен. Гарантираме ви, че той ще разчупи монотонността на ежедневието ви и ще изненада приятно околните.

На всичкото отгоре реализацията му няма да ви отнеме нито много време, нито усилия. Навихме ли ви да опитате?

Действайте!

  1. Най-напред нанесете безцветна лакова основа върху ноктите и след това – бял или светло-сив лак. Оставете маникюрът да изсъхне.

  2. Сипете в чашка или в подобен съд малко от любимата си тоалетна вода или друг (безопасен) продукт със съдържание на алкохол.

  3. Потопете всяко от пръстчетата си в течността. Когато всички нокти попият от любимия ви аромат, напръскайте с него и парченце от вестник. Залепете последното върху нокътя. Натиснете го с пръст леко отгоре и после внимателно го отлепете.

    Би трябвало днешната светска хроника да е приятно залепнала на плочките ви. С лакочистител почистете наоколо, ако все пак са останали неприятни новини по кожата.

  4. Накрая нанесете отгоре топ лак, който ще ви позволи да се радвате на редакторския си маникюр за повече време.

Е, честито! Абсолютно актуалните сте : )

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май