Тайната на страхотния секс

Е...
Тайната на страхотния секс

Всъщност, няма тайна. Успехът на креватните приключения зависи от много фактори, към които, в зависимост от ситуацията, могат да се добавят и куп други. Така че няма нужда да си водите записки по въпроса :) Не си струва.

Ако питате една от водещите компании за производство на презервативи обаче, хубавият секс е резултат от... истинска любов и споделени чувства. Ура!

Преди време въпросният бранд провел голямо изследване, в което участие взели цели 2000 мъже и жени на 25-годишна възраст и нагоре.

Няма да ви занимавам с подробности около проучването, вместо това ето три от основните изводa от него:

- 87% от дамите споделят, че най-готиното им секс преживяване било с човек, когото познават и на когото имат доверие, а не с непознат

- 95% от мачовците са на мнение, че сексът е по-хубав, когато с партньорката си имат емоционална връзка

- 95% от мацките и 96% от кавалерите твърдят, че за тях е по-важно да доставят наслада преди всичко на любимия/любимата, отколкото на себе си.

Ха! Винаги съм подозирала, че ние – жените, сме с 1% по-егоистични от мъжете и мислим от време на време и за собственото си удоволствие :) Извън кръга на шегата, смятам, че интимните авантюри наистина са по-успешни, когато ги спретваш с човек, близък до сърцето си. Но, уви, понякога сексът си е просто секс...

Не, че искам да превръщам сайта в лексикон, но ще се радвам ако споделите мнението си по настоящия въпрос с мен. Може да го направите като коментар под тази статия или във фен-страницата ни във фейсбук.

Вие си решавате. А! И с чувства или без, сексът е хубаво нещо, пречинете си го – още тази вечер. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май