Тренировката, която ще ви помогне да свалите няколко килограма

Тренировката, която ще ви помогне да свалите няколко килограма

Ако искате бързо да се върнете във форма след няколко месеца отпускане, тази тренировка е идеалната за вас. Тя е изготвена от фитнес специалистите на списание "Менс Хелт" и ще натовари цялото ви тяло. Тя ще заздрави мускулите ви и ще ускори изгарянето на мазнините. Един от фитнес специалистите Джошуа Брейди казва, че тази тренировка е по модела "Табата". Всяко упражнение трябва да се прави 20 секунди, след това има 10 секунди почивка и така 4 минути, докато се започне следващото упражнение.

1. Застанете на земята като се подпрете с ръцете си и ходилата, като краката са сгънати в колената. След това скочете на горе, без да отлепяте ръцете си. Ако искате да направите упражнението по-трудно, сложете си ръцете върху дъмбели или стеснете хвата.

1353944menshealth.com


2. Разкрачка. Направете напад и сменете краката с крачка напред. Това упражнение ще ви натовари всички мускули на краката и корема. Ако искате да направите упражнението по-трудно, вземете 2 дъмбела и правете разкрачката с тях.
1353945menshealth.com
3. Клек. Правете обикновения клек, като стигате до ъгъл от 90 градуса. Ако искате да го направите по-труден, задръжте за малко докато сте клекнали и след това се изправете.
1353943menshealth.com
4. Клек-подксок. Това упражнение ще натовари коремните мускули и мускулите на краката и ще ги направи здрави и пъргави. Ако искате да добавите трудност към него, сложете тежести на краката или жилетка с тежести.

1353942menshealth.com

Вижте още: Тази тренировка ще ви помогне да свалите килограми.

Прочетете още: 3 съвета, които ще ви направят по-силни.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май