Фитнес вдъхновението днес: мъжете!

Силни и целенасочени
Фитнес вдъхновението днес: мъжете!

Преди време, в този материал, отвратителният К. Русев сподели, че дамите оказват силно мотивиращо въздействие върху него... във фитнес отношение. Колега, приехме статията ти като личен комплимент към нас и ти благодарим за нея от все сърце. Обещаваме и занапред да те вдъхновяваме не само със нови спортни, но с всякакви други постижения.

И за да бъдем максимално искрени, нека ти признаем, че ти също ни действаш вдъхновяващо :) При това – доста.

Не само ти, но и всички онези мъже, които, като теб, се грижат за телата и за здравето си с постоянство и желание. Толкова сте целенасочени и отговорни, че няма как да не ви завиждаме благородно...

И дано грешим, но сякаш ставате все по-малко с времето, да не кажем – превръщате се в герои. За развитието на тази ситуация не виним нито компютърните игри, нито семейния ви статус. Виновен е мързелът, господа. Както и удобството да ви обичаме такива, каквито сте.

Но не разчитайте твърде много на последното. Защото ние също си падаме по мускули, по шест реда плочки и по стегнати дупета. Не са най-важните неща, които забелязваме веднага, но вършат работа в редица ситуации :) И най-същественото – мотивират ни и ние да се грижим за себе си и да изглеждаме добре.

Така че продължавайте в същия дух! Нека ви наричат суетни, и ние сме такива. Ако суетата е цената, която трябва да платите, за да се чувствате добре и да ни радвате, платете я в най-скоро време, с лихвите.

А ние ще намерим подобаващ начин да ви се отблагодарим :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май