По-добрият McDonald's?

Гигантът е с нова стратегия за подбрения в менюто
По-добрият McDonald's?

Изглежда McDonald's отново е на път да извърши "бургер" революция. Трудно е за вярване, но големият бранд за най-бързата в света храна е готов с нов план за подобряване качеството на продуктите си. Амбициозната концепция се очаква да бъде приложена във всички ресторанти по света (и у нас, да).

Ако смятате, че стават чудеса, вижте част от целите, които си постави организацията само преди броени дни:

Здравословно детско меню:

От септември тази година Големият Мак ще се фокусира върху предлагането на вкусни, "щастливи" и полезни менюта за малчугани, в които ще се постарае да намали съдържанието на мазнини. А като стана въпрос за това...

McDonald's ще предлага храна с по-малко съдържание на захари, наситени мазнини и калории. Американският президент на световната верига за хранене - Джен Филдс обеща, че до 2015 година ще бъде понижено и съдържанието на сол в продуктите.

Достъп до съдържанието

Новият план предвижда след няколко години да можем да проверяваме хранителните достойнства на бургера и картофките си ... през телефона :)

Така написано, всичко изглежда прекрасно, но ние все пак оставаме крайно скептични по отношение на подобренията, които ще настъпят. И причината е една: имаме преки наблюдения от кухнята на McDonald's : ) Точно там научихме, че е адски трудно да поддържаш бързина в приготвянето на храна и в същото време да предлагаш качество :(

Вие как мислите? Ще се радваме ли на полезна, бърза храна след няколко години?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 2
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 2
    от Не е посочен | 28.07.2011 | 16:09
    Отговор на коментар #1 от : хахаха, всичко ще си кажеш! ;)
  • 1
    от Не е посочен | 28.07.2011 | 13:03
    Никакъв шанс... никога никога никога не съм обичал пластмасите на МакДонладс. Като отвориха първия в Пловдив си купих чиизбургер и след 2 хапки го изхвърлих.
    Не вярвам да подобрят нещо в техните храни... това е просто маркетингов ход за "по-зелено" защото нали е модерно :)

    п.п. Аз имам друг грях и той е KFC :)

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май