Диетата на: Синди Крауфорд

Синди остарява бавно и красиво, защото яде всичко и е щастлива :)
Диетата на: Синди Крауфорд

Никой няма да отрече, че Синди Крауфорд е страхотен пример за подражание сред звездите: брюнетката изглежда ослепително (а е на 46!) и вече 14 години е омъжена за един мъж – Ранд Гербър. Двамата почти винаги са заедно и винаги изглеждат супер отдадени един на друг :)

Това важи и за спортуването, в което редовно въвличат и двете си деца: карат колела заедно, катерят се, плуват.

Естествено, човек като Синди, който се грижи за доброто си здраве и отличната си визия, неминуемо обръща внимание и на храненето си. Ето и подробностите:

Диетата

Крауфорд не обича диетите. Признава, че не е имала сериозни проблеми с теглото си, но все пак внимава с какво се храни. Не се вманиачава в броене на калории, просто избягва определени храни, за които е установила, че не се отразяват добре на здравето и визията й.

justjared"Никога не съм била от хората, които биха обядвали или вечеряли в ресторант за бързо хранене. Просто обичам храната да има вкус. А и след като се появиха децата, осъзнах окончателно, че домашно приготвената храна е незаменима като вкус и качество", обяснява вечният супермодел. Твърди, че обича да готви, но не умее да експериментира в кухнята.

Брюнетката не пропуска възможност да отбележи, че се храни здравословно "на 80% в 80% от случаите", което означава, че всеки ден яде по малко шоколад, не игнорира десертите и си позволява от всичките си любими храни. Според Синди това е добър пример за децата й и особено за дъщеря й, която не бива да се чувства виновна, че е изяла нещо сладко, например. И, да, казва, че водата е супер важна във всяко отношение.

Пояснява, че винаги търси баланс в съотношението между протеин, въглехидрати и мазнини: "Ако ядеш малко мазнини или никакви, остаряваш грозно - кожата се отпуска, губи гладкостта си и изглежда вяла. Не говоря само за лицето, а за цялото тяло. Виждала съм го, ужасно е!".

Признава, че е ползвала помощни средства, за да запази младежката си визия, но твърди, че най-важно е да си щастлив.

Според нас, Крауфорд трябва да е истински щастлива, защото буквално грее и не се притеснява да се появява без грим, за което заслужава адмирации :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май