Антиздравословен пример: Майли Сайръс

И нейната "борба" с килограмите?
Антиздравословен пример: Майли Сайръс

Не, изобщо не си падаме по клюки, даже ни отегчават до болка. Но си признаваме, че понякога и ние надаваме ухо, за да чуем някоя любопитна вест от света на шоубизнеса.

Разбира се, интересуват ни само конкретни теми и най-вече здравословния или не съвсем здравословен пример на известните. Ако помните, последният ни "герой" бе Даниел Радклиф, а вниманието ни днес привлече новата дискусия около американската тийн-звезда Майли Сайръс.

Припомняме ви, че чаровницата стана много популярна след участието си в комедийния сериал на Дисни "Хана Монтана", успешна поп-изпълнителка е и има много фенове не само сред подрастващите, но и сред възрастните.

Та какво е направила този път палавата Майли?

Базирайки се на анонимни източници, жълтите издания съобщават, че госпожицата платила 50,000 долара на експерти, за да й помогнат да отслабне за две седмици. Твърди се, че за този срок тя свалила цели 6 килограма!

Говори се още, че един от "помощниците" на мис Сайръс бил небезизвестният Харли Пастернак, който й приложил своя режим на 5-те фактора, за който ви споменахме тук.

Нашият коментар

justjaredТова, което ни шокира, не е внушителната сума, която изпълнителката може би е дала, за да се втали.

В крайна сметка, парите са си нейни, нека ги пръска, както намери за добре.

По-лошото е друго: че скоростното й отслабване, ако е истина, изобщо не влиза в категорията "здравословно". Даже обратното.

Да прибавим и факта, че, според нас, Майли е достатъчно слаба, за да преследва подобни цели.

Притеснява ни и това, че, вдъхновени от личния й пример, много момичета и момчета могат да решат да постъпят по нейния начин. И впоследствие решението им да й подражават - да се отрази негативно върху здравето им.

Разбира се, искрено се надяваме новините около любимката на Дисни да се окажат само неверни слухове. А медиите да осъзнаят, че разпространявайки ги, могат да причинят доста злини на много деца. 

А какво е вашето мнение за Майли?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април