Втори шанс за старите тенис топки

Осигурете им нов живот, макар и извън корта
Втори шанс за старите тенис топки

Обожавате тенис на корт и го играете редовно? Браво на вас! Е, щом сте такива маниаци, вероятно бързо унищожавате спортните си атрибути или най-малкото – докарвате ги до състояние, до което после да не могат да се ползват за следваща игра.

Но! Моля ви, не изхвърляйте похабените тенис топки. Вместо това, "яхнете" въображението си и им намерете друго приложение.

Даже няколко: 

- Първото, което задължително трябва да си направите с тях, е... самомасаж на ходилата. Приятна и облекчаваща, процедурата ще подобри кръвообращението в стъпалата ви и ще ги накара да се почувстват прекрасно.

- Ако пък сте пестеливи и винаги събирате пари за "черни дни", не се колебайте да превърнете някоя от топките в касичка. Направете разрез в средата ѝ и набучете монети вътре. Атрактивно, а?

960336Real Simple

- Не забравяйте, че домашният ви любимец също обича игрите. Организирайте му бързо една такава с...

960323

Бонус-съвет: от лентата за китката измайсторете кожухче за чашата с кафе. Едно, че на нея няма да ѝ е студено (особено сутрин), друго, че няма да се горите, докато я държите, а е още достатъчно топла.

960322Real Simple

Толкова зелени идеи за днес. Знаем, че вие също имате свои, така че не си ги спестявайте, ами побързайте да ги споделите с нас тук или във фейсбук

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Рак
22 юни – 22 юли