Алесандра Амброзио - за първи път на фитнес заради ревю

Моделската й форма е до известна степен в резултат на добър ген
Алесандра Амброзио - за първи път на фитнес заради ревю

Бразилската красавица Алесандра Амброзио призна, че за първи път отишла на фитнес преди първото си ревю за марката бельо "Виктория Сикретс”. 

Тя призна, че за да влезе във форма преди дебюта й на модния подиум през 2005 г., се решила да отиде на фитнес за първи път в живота си. 

"Фитнесът винаги е бил моят враг”, сподели манекенката пред списание "Edit”. "Започнах да се упражнявам чак, след като започнах работа във "Виктория Сикретс”. 

"Дори, когато забременях с дъщеря ми и се преместих в Калифорния, не разбирах този начин на живот. За годеника ми фитнесът беше физическо и психическо упражнение”, разказа една от най-сексапилните жени на планетата. 

Сега 34-годишната Амброзио е майка на две деца, а упражненията са задължителна част от нейния режим. Красавицата призна, че в момента се опитва да научи 7-годишната си дъщеря Аня и 3-годишния си син Ной колко е важно да са активни. 

"Животът ми е здравословен, упражненията са част от моето ежедневие. Децата ми растат, виждайки това и аз се радвам, че ще бъдат възпитани да обичат спорта”, сподели Алесандра.

1690205Pinterest

Източник - БГНЕС

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април