ВИДЕО от сватбата на Георги Илиев и Мая взривиха нета

ВИДЕО от сватбата на Георги Илиев и Мая взривиха нета

Клип с кадри от сватбата на Георги Илиев и Мая Илиева отново се завъртя в мрежата, предизвиквайки огромен интерес и стотици хиляди гледания.

На видеото се вижда как императорът на ВИС 2 Васил Илиев е в еуфория на паметното събитие и обсипва оркестъра с банкноти. Облечен в отлично скроен светъл костюми със задължителните скъпи слънчеви очила, Васил Илиев празнува най-щастливия ден на своя брат на 24 април 1994 година.

Съдбата и на двамата братя е трагична, напомня "България днес". Вечерта на 25 април 1995 година Васил Илиев шофира своя Mercedes към ресторант "Мираж" в столичния квартал "Емил Марков" когато автомобилът попада в засада. Шефът на ВИС 2 е засипан с дъжд от куршуми. Смъртта му настъпва за секунди. Оттогава до днес убийците на 30-годишния Васил Илиев остават неразкрити, както и техните поръчители. 10 години по-късно Георги Илиев е застрелян със снайпер докато говори по мобилния си телефон пред "Буда бар" в собствения си увеселителен комплекс "Мултиплейс" на морето. Илиев е откаран от охранителите си в поликлиниката на "Слънчев бряг", където само констатират смъртта му, пише "България днес".

ключови думи:
Георги Илиев

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Водолей
21 януари – 19 февруари