Моника Белучи е неотразима

На корицата на сп. "Vanity Fair"
Моника Белучи е неотразима

Няма да ви лъжем: страшно харесваме Моника Белучи! Италианката е не само безумно красива, но и талантлива. И като актриса, и като модел тя е доказала многократно качествата си и определено има куп причини да се гордее със себе си.

Единственото, за което съжаляваме, е раздялата ѝ с Венсан Касел, с когото, поне според нас, бяха перфектна двойка. Припомняме, че двамата сложиха край на 14-годишния си брак през лятото на тази година.

Изглежда, че към настоящия момент обаче, 49-годишната Моника се чувства перфектно и сама. Поне това споделя тя за октомврийския брой на сп. "Vanity Fair" (Италия), чиято корица краси.

В интервю за изданието Белучи се обръща към двете си дъщери с послание да не се страхуват да останат сами в живота си, защото "не е задължително да имаш съпруг или партньор". След толкова години на обвързване, актрисата е разбрала, че понякога самотата е добре дошла.

Разбира се, Моника никога няма да си позволи да забрави хубавите моменти, споделени с Касел, и признава, че благодарение на него е израснала и е дооценила всички свои положителни страни.

Сама или не, Белучи остава еталон за непреходна красота, на която ще ви поканим да се насладите в галерията.

А ако искате да ви показваме още неотразими звездни мадами, станете ни другарчета във фейсбук.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май