Те са вегани, макар и да не им личи

Няколко звездни познайници, чиято немесоядна природа определено не е изписана на лицата им
Те са вегани, макар и да не им личи

Може би сте свикнали да мислите за веганите като за бледи, слаботелесни и нежни персони - почти изчезващ вид, но... Вероятно много бързо ще промените мнението си, когато видите следващите звездни немесоядни.

От тях струи сила и енергия и по нищо не личи, че в чинията им има само "тревички и коренчета". Да ги видим и да им се порадваме заедно:

Майк Тайсън

Когато през 1997-та Майк отхапа ухото на своя съперник Ивендър Холифийлд в мач помежду им, нещо сякаш се пречупи в него :) Малко след това Тайсън реши да прегърне вегетарианския начин на живот и да обърне гръб на месото, осъзнавайки, че има много други възможности да си доставя нужните белтъчини и ценни нутриенти. През 2010-та боксьорът направи нова крачка - "прекръсти" се във веган, която промяна допълнително допринесе за чудесната му форма и щастие. Самият той призна наскоро в шоуто на Опра Уинфри, че именно благодарение на безмесния си хранителен режим може да се нарече нов човек.

Уди Харелсън

Актьорът, когото вероятно мнозина от вас свързват най-вече с ролята му в прочутия сериал от 80-те "Бар наздраве", е дългогодишен веган, хипи, а, според някои - и любител на марихуаната. "Смиреният" му начин на живот обаче не му попречи да се превъплъти в серия от гаднярски образи в различни кино продукции. Във филма "Rampart", например, го видяхме в ролята на извратено ченге, а в лентата "Seven Psychopaths" не му се стори трудно да изиграе и криминален бос. Изводът: лошите момчета могат и да не нагъват мръвки :)

1095614Guliver/Getty Images

Бил Клинтън

Малко хора биха могли да се похвалят с това, че са имали президентски офис и, че са били ръководители на огромна нация. Но Бил може. Бившият президент на САЩ направи доста "пакости" по време на своя мандат, но в крайна сметка се справи с всичко. И, да, добре известен е с това, че е веган от немалко време.

1095623Getty Images/Guliver

Бети Уайт

Въпреки стриктната си веганска диета и достолепната си възраст (92 години), американската комедийна актриса се намира в перфектна форма и здраве. Буквално кипи от живот, о, да! Нещо повече, никой не може да я спре да жъне професионални успехи и да налага все по-сигурно публичния си образ.

1095615Guliver/Getty Images

Том Йорк

Ако безмесният му хранителен режим не му доставяше нужните сили и енергия, вокалистът на алтернативната банда "Рейдиохед" със сигурност нямаше да прави такава силна и въздействаща музика. Том се справя отлично като с пеенето, така и с китарата и с пианото, а също, макар и рядко, можем да го видим и зад барабаните.

1095635Guliver/Getty Images

Андре 3000

Чернокожият мъжага от хип-хоп дуото "Ауткаст" е добре известен с това, че предпочита храната му да бъде откъсната, отколкото да бъде убита. За да е сигурен, че спазва повелите на здравословния начин на живот, преди време Андре обърна гръб и на марихуаната, както и на дивите парти приключения.

Хоакин Финикс

Американският актьор е веган от много години и, едновременно с това, е и страстен защитник на правата на животните. Помните ли, че преди време се снима в реклама на PETA, в която успешно успя да пресъздаде мъките на една риба, която се опитват да измъкнат на сушата? Беше си доста ужасяваща, откъдето и да я погледнем.

Джаред Лето  

Актьорът и вокалист на "30 Seconds to Mars" е познат на кино любителите със своите крайни телесни трансформации, които редовно му се налага да предприема заради участието си в различни продукции. Като оставим настрана спешните случаи, Лето си е веган, макар и нетрадиционен.

Тоби Магуайър

Ето и последния в днешната ни класация за звездни немесоядни. Британският актьор неведнъж е показвал, че може да го играе много лош, макар и само на големия екран. Иначе казано, веганството съвсем не му пречи да бъде успешен както в професионалния, така и в личния си живот. 

1095652Guliver/Getty Images

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май