Линдзи Лоън медитира покрай басейна

Дали лошото момиче на Холивуд е открило вътрешния си мир и спокойствие най-накрая?
Линдзи Лоън медитира покрай басейна

Ако помните, последното (и поредно) посещение на Линдзи Лоън в клиника за зависимости беше само преди броени месеци. Тогава тя прие да се лекува доброволно, осъзнавайки, че е достигнала определена граница, която не бива да прескача.

Когато напусна заведението, актрисата обеща и на себе си, и на другите, че вече няма да бъде лоша и безразсъдна и, че ще направи всичко възможно, за да се пребори с проблемите си. Оттогава досега като, че ли госпожица Лоън наистина постигна известен прогрес и тайничко се надяваме, че този път ще успее да спази даденото обещание.

Според близки на звездата, Линдзи значително е ограничила парти-изявите и се опитва да си почива повече и по-пълноценно. Съвсем наскоро пък мадамата качи своя снимка в социалната мрежа Twitter, на която се вижда как е застанала в медитативна поза покрай басейн. Не сме сигурни, че актрисата наистина медитира в този един момент или просто позира, но от фотоса наистина лъха спокойствие и хармония.

Иска ни се да вярваме, че луничавата известна дама в действителност се е обърнала към йога, за да се справи със зависимостите и, че много скоро резултатите ще са налице.

Вие как мислите: нов човек ли е Линдзи Лоън и ще успее ли окончателно да се пребори със себе си? 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Скорпион
24 октомври – 22 ноември