Линдзи Лоън медитира покрай басейна

Дали лошото момиче на Холивуд е открило вътрешния си мир и спокойствие най-накрая?
Линдзи Лоън медитира покрай басейна

Ако помните, последното (и поредно) посещение на Линдзи Лоън в клиника за зависимости беше само преди броени месеци. Тогава тя прие да се лекува доброволно, осъзнавайки, че е достигнала определена граница, която не бива да прескача.

Когато напусна заведението, актрисата обеща и на себе си, и на другите, че вече няма да бъде лоша и безразсъдна и, че ще направи всичко възможно, за да се пребори с проблемите си. Оттогава досега като, че ли госпожица Лоън наистина постигна известен прогрес и тайничко се надяваме, че този път ще успее да спази даденото обещание.

Според близки на звездата, Линдзи значително е ограничила парти-изявите и се опитва да си почива повече и по-пълноценно. Съвсем наскоро пък мадамата качи своя снимка в социалната мрежа Twitter, на която се вижда как е застанала в медитативна поза покрай басейн. Не сме сигурни, че актрисата наистина медитира в този един момент или просто позира, но от фотоса наистина лъха спокойствие и хармония.

Иска ни се да вярваме, че луничавата известна дама в действителност се е обърнала към йога, за да се справи със зависимостите и, че много скоро резултатите ще са налице.

Вие как мислите: нов човек ли е Линдзи Лоън и ще успее ли окончателно да се пребори със себе си? 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април