Персонална релакс черупка: Cradle

Една страхотна люлка а възрастни, която ще ви разтопи във вътрешността си
Персонална релакс черупка: Cradle

Оф, ние сме ужасни ленивци! Ама, неееее, не бързайте да ни съдите – това е извън обичайната ни тренировъчна програма!

Обаче, когато навън започне студеният сезон, през свободното си време предпочитаме домашния уют. И, както можете да се досетите, в него се включват камина (отвреме-навреме), топли одеала и удобни мебели за релакс.

Заради последното ни условие за почивка се вдъхновихме от една страхотна идея – уникален люлеещ се стол. Обаче не си представяйте стандартните люлеещи се мебели. Става дума за дървена полусфера, чиято вътрешност е покрита с меки възглавници и обещава безброй неделни дзен следобеди.

Творението, наречено Cradle (люлка – букв. от англ., бел. ред.), е дело на цяла група дизайнери – Ричард Кларксън, Грейс Еманюел, Броуди Кембъл, Джеръми Броукър, Иймън Муур, Каливия Ръсел и Джоя Бурихтер. Дизайнерите разработили стола след сериозно проучване на случаи на деца с аутизъм и проблеми с двигателно-опорната система. Основната им цел била да създадат максимално усамотена и изолирана домашна среда, в която свръхнатоварените ни сетива, мозък и нервна система да могат да си почиват наистина качествено.

Резултатът е доста впечатляващ. Cradle е защитено и интимно кътче с естетична визия. Освен това е изработен от естествени материали, които могат да се рециклират впоследствие. С други думи – вашата собствена получерупка, в която да се отпуснете на спокойствие. Разгледайте я от всички страни в галерията.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 2
Подреди по: Най-нови
Най-стари

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май