За текстилните пастели с любов

С тяхна помощ можем да украсим дрехите си и да ги направим категорично празнични
За текстилните пастели с любов

Забелязали ли сте как като стане зима, гардеробът на хората изведнъж... потъмнява? Сякаш изведнъж всички започваме да се обличаме идентично - в "мрачни" и потискащи дрехи, в унисон с времето навън.

Цветовете на лятото изчезват, за да бъдат заменени от студени, отблъскващи шарки. Потънали до уши в това еднообразие, започваме постепенно да се губим и да избледняваме някакси, но...

Стоп! Можем да преминем от другата страна на дъгата, а за целта ни трябват само няколко текстилни пастела. Или боички. С тяхна помощ бихме могли да изрисуваме забавни и слънчеви апликации върху любимите си блузи или панталони, а защо не и върху покривките и завесите вкъщи? Можем да си помагаме с шаблони или да се доверим на наличните си художествени възможности – каквото и да решим, със сигурност ще постъпим правилно.

Държа да отбележа, че въпросната идея е вдъхновена от момичетата от любимия ми блог A Beautiful Mess. Един ден на девойките им хрумнало да си поиграят с пастелите и ето какво се получило:

Не знам за вас, но аз смятам, че голямото сърце върху блузата е наистина оригинално, а в различен цвят (червен, например), щеше да се получи още по-успешно.

Е, пробвайте да развеселите гардероба си и задължително споделете модните си предложения с нас. Ако не друго, те поне ще вкарат щипка разнообразие в така сивия ден.

Хайде, да творим и да се забавляваме! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май