Код оранжев. На лицето 2

Пригответе си още един хубав, натурален козметичен продукт
Код оранжев. На лицето 2

Сигурно ще се съгласите, че след дълъг отпуск първият работен ден е истинско предизвикателство. Да, точно такъв е за мен днешният вторник... Но, стоп!, не се оплаквам. Няма да ви лъжа – получих прекрасната възможност да си почина и сега съм пълна с енергия и желание за работа.

Освен това, през последната седмица успях да си приготвя сама един куп натурални козметични продукти за лице и за тяло, което ме кара да се чувствам крайно доволна от себе си. Ако ме беше видял по време на разкрасителните ми сесии, колегата Кирил Русев с право щеше да заяви, че кожата ми е яла повече от мен по време на празниците :)

Най-важното все пак е, че резултатите са налице – външната ми обвивка е мека, красива и... "сита". Какво повече й трябва, а? А понеже сте ми приятели, ще ви споделя рецептата за една чудесна маска, която, обещавам ви, ще си забъркате адски бързо. Въпросният еликсир много прилича на този, но в настоящата му версия използвам по-малко съставки и, всъщност, само две:

сокът на един портокал

1 супена лъжица мед (по възможност течен)

Смесете ги хубавичко в подходящ съд, до получаване на еднородна смес и готово! Нанесете маската на предварително почистено лице и я оставете да подейства за няколко минути. После изплакнете муцунката си и се усмихнете. Хубави сте!

Важно: не забравяйте, че през зимата кожата ви има нужда от допълнителни грижи, така че не губете време, а й помагайте да изглежда добре.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май